Kompresör Tavsiye 2022
Arkadaşlar pc temizlemek amaçlı ev tipi yüksek basınçlı kompresör önerisi gerekiyor. Saç kurutma yada körüklü el tipi istemiyorum.
piyasada çok ciddi açık var bence ev tipi ama yüksek basınçlı ürün yok.
Bir tek bu var hava kalitesi iyi diyorlar ancak yüksek basınçlı değil sanki. ben fabrikada çalışıyorum incecik tabancadan çıkan basınçlı hava en ince tozları dahi temizliyor onun gibi birşey istiyorum. İnternetin altını üstüne getirdim ev tipi birşey yok. Varmı tanımlarıma uygun önerileriniz?
128 GB RAM SEÇİMİ ASUS X570 PLUS
Arkadaşlar Asus X570 Plus Wifi anakartım için 128 gb RAM almak istiyorum.
3600 mhz ve üzeri istiyorum.
Bu konuda Asusub Memory QVL listesine uymamız şart mı?
Alacağım herhangbir 128 GB ram direk olarak uymazmı
QVL listesinde 4 slotun dolu olduğu işareti olan modeller çok az ve anlam karmaşası var bana göre. Mesela 64 GB 2 kit alsam işimi çözemezmiyim İlla 128 lik kit olması şartmı?
Tecrübeli arkadaşların yardımını rica ediyorum. QVL ekledim.
https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/mb/SocketAM4/PRIME_X570-PRO/Memory_QVL_for_AMD_Ryzen_5000_Series_Processors_X570_0423.pdf
Vantilatör Tavsiye 2019
|
Ağ dışı Dosya Paylaşımı
|
Superonline Kullanıcı Adı Şifre @fiber
|
Smart Tvler İçin 1080p Film Siteleri TEK BAŞLIK
|
|
|
|
Pathos'da Satılık 81 Level Priest
|
İlgi Alanları: Pc donanim yazilim.Mimari proje gorsellestirme
DH yıLdIzI DeĞiL iNsAnıN VicDaNıDır ReFeRanS... |
SATTIKLARIM: TAGAN 600W PSU ______ dreamcity Armor MX+ ______ cool58 Cosmos RC1100 _______ chara Sony DSC-650______diabrek Sytche kama______cmt ALDIKLARIM 17" CRT monitor ________ sparco88 (sorunsuz) Sunbeam Rhebous extreme _______ ecay (sorunsuz) Sytche Kama _______veyselkoyuncu (sorunsuz) Mail adresimi değiştirdiğim için ikinci el mesaj sayım ve rütbem düşmüştür :( Olumsuz referans: G.F.B adlı şahıs dolandırıcıdır asla alışveriş yapılmasın...inceleyin http://forum.donanimhaber.com/m_31663237/mpage_1/key_//tm.htm#316632374C1F88D6A4CB425A96A150C0681027F5.jpg |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 305
İkinci El Bölümü Mesajları: 146
Konularının görüntülenme sayısı: 8.867 (Bu ay: 123)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El