S24+ exinox winlator kullanımı?
S24+ da winlator kullanan oldumu. Varsa yardımcı olabilirmi acaba. Baya bir sorun yaşıyorum uygulamada.
Dolap üyeliği iptal etti üzerine 1 haftadır ücreti geri yatirmadi?
Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta bir alisveris yaptim letgoda bir ekran kartı buldum arkadasla konuştuk anlaştık. Arkadaş ile aynı sehirdeydik malum letgo bunu gösteriyor ve arkadaşla buluştuk ücret biraz yüksek olduğu için 25k nasıl yaparız taksitle alırız falan derken dolap aklımıza geldi ve arkadaş ilan açtı bende ilanı satın aldım. Buraya kadar sorun yok. Ertesi gün buluşup malum dolap işlemi kargo ile oluyor kargoya gittik. İşlem hızlı olsun diye kargoyu verdik ve bende kargoyu aynı şubeden teslim aldım malumunuz teslim aldıktan sonra alışverişi onaylayınca arkadaşın hesabına para geçecek. O yüzden bir yerde oturduk çay falan içtik 35 40dk sonra ikimizede msj geldi hesaplarınız kapatıldı aykırı bir işlem yaptınız diye.. neyse dedik sanırım kargoyu hemen verdik hemen aldık diye oldu diye düşündük. Bizde ertesi gün tekrardan aynı işlemi kardeşlerimizin hesabı ile tekrarladık ama bu sefer kargoyu ellemedik kendisi gitti hatta başka şehirde okuyan kardeşime yolladık kargoyu ama yine aynı şekilde oldu 1 gün sonra. Kısaca 50k lik alisveris yaptik lakin 2side patladı ve gereksiz bir sebepten dolayı. Neymiş efendim kartın limitini nakite cevirmisim ve bu yüzden dolayı ban yemişim. Birincisi bu kanıya nerden vardınız diyorum yok öyle birsey diyorum geri dönüş hep aynı msj. Peki o halde iademi yapın diyorum yine aynı msj atılıyor. Kafayı yicem resmen ne saçma bir uygulama çıktı böyle bu.. bu tür bir sorun yaşayıp nasıl sonuçlandığını bilen birisi varmi acaba?
Samsung G7 Firmware Güncelleme olmuyor?
Mrb ne yaptı isem olmadı internette youtube de bir çok şeyi denedim ama nafile usb içindeki dosyayı hiç bir şekilde görmüyor. servisi aradım onların dediğini de yaptım ama yine olmadı en sonunda bize gönderin biz bakalım dediler. ama monitörsüz kalmak istemiyorum bunu nasıl çözebilirim var mı bir yol gösterecek..
Usb okuttuğumda verdiği hata tam olarak bu şekilde..
samsung odyssey g7 no valid update files found. please check your usb device and try again
Samsung G7 Firmware Güncelleme olmuyor?
Mrb ne yaptı isem olmadı internette youtube de bir çok şeyi denedim ama nafile usb içindeki dosyayı hiç bir şekilde görmüyor. servisi aradım onların dediğini de yaptım ama yine olmadı en sonunda bize gönderin biz bakalım dediler. ama monitörsüz kalmak istemiyorum bunu nasıl çözebilirim var mı bir yol gösterecek..
Usb okuttuğumda verdiği hata tam olarak bu şekilde..
samsung odyssey g7 no valid update files found. please check your usb device and try again
TpLink vr2100 modemde ıpv6 nasıl aktive edilir.
mrb modem ara yüzünden aktif ediyorum lakin kaydet düğmesine bastığımda wan bağlantısı yok lütfen bir tane ekleyin diyor ne yapmam gerekiyor acaba?
not: iss ıpv6 aktif etti modemden açabilirsiniz dedi..
Özel üretim kulaklık kablosu yaptırmak istiyorum?
Mrb herkese kulakligimin kablosu bozuldu orjinal olanı bozulmadı yeni birtane almıştım amazon Almanya'dan 2.5mm jak girişi olan o bozuldu geçen sene aldığımda 100tl idi ama şimdi baya bir yükselmiş fiyatı. o yüzden kablo işi ile uğraşan birileri var ise kaliteli bir kablo yaptırıp uzun süre kullnamak istiyorum nereden temin edebilirim bu şekilde bir kabloyu accaba..
everspace 2 yama varmı?
everspace 2 yama arıyorum olan var ise msj olarak atabilirmi acaba?
Merhaba arkadaşlar ses kartı alacağım ama hiç bir şekilde karar veremedim.
1. Sound Blaster AE-7
2. FiiO K5pro
3. Sound Blaster X4
4. Sound BlasterX G6
Bu 4 ürün arasında çok kararsız kalmış durumdayım. Oyun oynayan birisiyim şuanda anakarttan aldığım sesten hiç memnun değilim o yüzden güzel bir ürün almak istiyorum. Oyun için hangisini almam benim için daha iyi olur. Creative olan ürünlerde oyun için özel yazılımlar mevcut mesela scout mod bunlar avantajlı oluyormu yada fiio alsam daha mı iyi olur yazılım vs yok sanırım oyun için hiç bir özel yazılımı yok yani. Sizce bunları göz önüne alırsak yukarıdaki ürünlerden hangisi daha mantıklı ve performanslı olur benim için. Şimdiden teşekkürler yanıtlar için.
İnternet olmasına rağmen internete giremiyorum?
Merhaba 2-3 gündür bu sorun ile uğraşıyorum. PC de oyun oynarken bir bakıyorum internet gitmiş ama oyun oynamaya devam edebiliyorum modemin ışıklarında vs sorun yok. Sadece internet sayfalarına girmiyor hatta internetle ilgili hiçbir şey yapamıyorum. Wi-Fi bile bağlanmıyor. Mecbur modeme reset atmam gerekiyor atınca sorunsuz olarak geri geliyor. Bugün 3 kez yaşadım bu olayı acaba sorun neden kaynaklı olabilir? ISS mi yoksa modem mi ya da başka bir şey olabilir mi?
Ses sürücüsünde 24 bit görünmüyor?
Merhaba kulaklığımda sesi 24bit yapamıyorum 16bit var sadece neden bu şekilde olur nasıl düzeltebilirim?
Not: Sadece Realtek olan kısımda görünüyor 24 ve 32 Bit seçenekleri. Ve kulaklığın sürücüsünü 2 kez silip yükledim yine olmadı?

Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.073
İkinci El Bölümü Mesajları: 562
Konularının görüntülenme sayısı: 113.337 (Bu ay: 1.153)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 850 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware