Alfa Romeo 156 Mk1 Oto teyp
Merhaba arkadaşlar. Alfa romeo 156 mk1 bir araç aldım. orijinal teybi yok. üzerinde çok eski bir teyp var. bunu değiştirmek istiyorum. değişmişken de double ekran alayım diyorum fakat teyp yeri buna uygun değil. teybin içinden cıkan ekranlar var o da göstergeleri kapatıyor. aşağıda linkini yazacağım bir teyp buldum göstergeleri kapatır mı pek emin değilim. bu ve buna benzer ya da başka bir tavsiyesi olan olursa sevinirim. iyi forumlar
40-47 bin arası araç tavsiyesi
Herkese iyi forumlar. arkadaşlar belirttiğim fiyatlara bir araç almak istiyorum ancak son birkaç yılda piyasa o kadar garip oldu ki ne yapacağımı şaşırdım. herkesin isteği gibi benimki de az yaksın çok kaçsın masraf çıkartmasın :)
gözüme çarpan
b kasa vectra
peugeot 307 - 206
a kasa vectra gt
megane 1
3 kapı 2006-2008 fiesta
fiat marea
belki 50 bine de tamamlayabilirim paramı
önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba. 2011 1.4 dizel Ford fiesta aracım var. Şimdi şöyle bir sıkıntı var kontağı çeviriyorum gösterge ışıkları yanıyor ancak anahtarı bir kademe daha çevirip çalıştırmak istediğimde arabadan hiç ses bile gelmiyor. İterek denedik çalıştı.ancak stop ettiğim de yine aynı sıkıntıyı veriyor. Birkaç kez de sıkıntı vermeden çalıştı. Soğuk havanın etkisi olabilir mi. Akü de yeni sayılır sizce problem ne olabilir. Motordan pek anlamam yardımcı olursanız sevinirim.
Oyun için telefon önerisi
|
Televizyon tavsiyesi
|
Ip tv için cihaz tavsiyesi
|
Açık Liseye Yazılmak
|
|
Monitör Tavsiyesi
|
Windows 10 Pro 20 Tl olabilir mi?
|
Meslek: Grafiker
Fortes Fortuna Adiuvat Talih Cesurlardan Yanadır
|
...:::LG G3:::... LG G3 ANA KONU Qualcomm MSM8975AC Snapdragon 801 ▬ Quad-core 2.5 GHz Krait 400 ▬ QHD 2560x1140 (2K)True HD-IPS+LCD 5.5" 534 ppi Corning Gorilla Glass 3 ▬ Adreno 330 Gpu (OpenGL ES Version 3.0) ▬ 2 GB Ram ▬ 13 MP 4160 x 3120 pixels OIS Kamera 2160p@30fps, 1080p@60fps HD Video Kayıt (4K) ▬ 360° Gerçek Panaroma ▬ 2.1 MP Ön Kamera 1080p@30fps ▬ NFC, Miracast, Android Beam, SmartShare Beam ▬ Çift Pencere, Knock Code, Guest Mode, Micro Sd (128 Gb) ▬ Android OS, v4.4.2 (KitKat) Toshiba L50A \ LG G2 \ Playvision HST-51 True Surround 5.1 \ A4 Tech Bloody v7 Multi-Core Gun3 \ Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro LG G2 Kullanıcıları Kulübü LG G2 Teknik Konu |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 413
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 11.242 (Bu ay: 97)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar