Yarbay
Tarihinde Katıldı
Toplam: 1623 (Bu ay: 20)
Arkadaşlar bir internet sitesinden kulaklık sipariş ettim ama 5 iş günü geçmesine rağmen (bana 2 ila 10 iş günü içersinde ürün teslimatı size sağlanır dendi)
Şimdi ürün kargoda bekliyor.ben yasal mevzuat nedir onu öğrenmek istedim.
Bu size bahsetmiş olduğum internet sitesi iş'in sadece e-ticaret tarafı.bu firmanın türkiye'nin her yerinde mağazaları mevcut(ağırlıklı olarak beyaz eşya satışı yapmaktadırlar.kendi holding'lerine bağlı bir de kargo firması var o biraz sorunlu)
E-fatura bende var ve hem kargoyu,hem de internet sitesini(beyaz eşyacıyı) defalarca kez telefonlan aradım ama bir sonuca ulaşamadım.bu konuda yasal mevzuat nedir onu öğrenmek istedim.
Arkadaşlar bugun bircok kanalda sinyal kaybı yaşıyorum :(
Bunun nedeni nedir sizce?
Bugun benim gibi türk kanallarında genel olarak sinyal kaybı yaşayan arkadaşlar var mı acaba?
Uydu kanallarının hepsinin nerdeyse %25'i çekmiyor bugun :(
Benim lnb mi iptal oldu acaba?🙄
İş ve ev interneti sorunsalı
Arkadaşlar merhaba home ofis çalışma durumum var da.
Evimde net bağlanınca sürekli kopmalar yaşanabiliyo.
Evden çalışma durumum olduğu için kesintisiz en az 16 mgps internetim olmali ve bu internetin kesintisiz olmasi gerekiyor.
Bunu ben nasil çözerim?eve sınırsız kablolu net bağlatıp,bağlantı koptuğu zamanlarda da taşınır modemle mi yoluma devam etsem?
Sadece taşınır modem için taahüt versem hız konusunda da sorunlar yaşayabilirim diye düşünüyorum.
İstanbuldayim ve bulunduğum bölgede tt altyapisi iyi fakat bir türkcell olamaz tabiikide :)
Vodafone Her Şey Yanımda
Ram konusunda yardima ihtiyacim var
Bendeki ram bu 2gb'lik.2+2 yapmak istiyorum.uyum problemi yaşatmayacak ram tavsiyesi istiyorum.en fazla 30tl verebilirim(kargo haric)
İşlemcim ve soketim win11 çalıştırır mı?
Arkadaslar merhaba ben bilgisayarima windows 11 yüklemek istiyorum.işlemcim ve soket win11 kaldirir mi bunu sormak istedim.
İşlemci;
Soket;
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Socket_G1
Soket problem olmazsa ssd'yi yükseltip,pc'ye ram takviyesi yapabilirim.
Şu anda kullandiğim işletim sistemi win10 pro 1909
Du meter'den baktim svchost.exe sürekli download yapiyo.Pc'de 2 adet svchost.exe var bugun ikisini de windows guvenlik duvarindan engelledim.bakalim download devam edecek mi?du meter download yapan exe'yi gösteriyo fakat program yolunu göstermiyo.program yolunu gösteren başka bir program bilen var mi?
Not: pc'de kaspersky free yüklü virüs yok👍
Arçelik buzdolabi 5233 nf kapı contası
Vodafone simple
Vodafone yeni tarifesiymiş🤔vodafone yanimda uygulamasini indirip,işlemleri oradan gerçekleştiriyormuşuz.
Meslek: Müşteri temsilcisi
İlgi Alanları: İnstagramdaki reels videolara bakınıyo şu anda
Son Giriş: 15 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9.784
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 53.893 (Bu ay: 1.219)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.718 (Bu hafta: 4)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic