Data Hatti(100+GB)
Magnet taahhüttüm bitti arkadaslar. TPlinkten kendi aldığım modemle kullaniyordum. Sizce en mantikli data paketi hangisi. Modemli almak istemiyorum taşınabilir modemim var. Bana aylik 100GB+ data paketi lazim.
İki laptopta tek fark kasa ve birisi 300h birisi 144 hz gibi geldi bana ama 144hz olan daha pahalı görünüyor. Sizce hangisi bugün sipariş vereceğim
Hangi MSI lapatobu almalıyım? MSI CROSSHAIR vs MSI Katana
Merhaba Arkadaşlar;
İşten dolayı şirket bilgisayarımı değiştireceğim bana 45k bütçe ayrıldı. 17.3 ekran şartı ile laptop tavsiyesi verir misiniz. Render 3 boyut gibi çizimler ve oyunda oynuyorum. Ona göre tavsiye verebilir misiniz.
Erasmus Dönüşü Yurtdışı Laptop Almak
Arkadaşlar polonyadayim erasmusta 1hafta sonra dönüyorum. Bu belirttiğim laptobu suan burda TL olarak 5500liraya alabiliyorum. Sizce almalı mıyım?
HP Pavilion Gaming 15-dk1064nw 15.6" 144Hz
Intel® Core ™ i5-10300H
8GB RAM
512GB Sabit Sürücü
GTX1660TiMQ 6GB 192Bit
Arkadaşlar polonyadayim erasmusta 1hafta sonra dönüyorum. Bu belirttiğim laptobu suan burda TL olarak 5600liraya alabiliyorum. Sizce almalı mıyım?
Lenovo IdeaPad Gaming 3 - i5-10300H 8GB / 256 GTX1650Ti 120Hz
Amerikadan Gelen Birisinden Ne İstenir
Arkadaşlar amazondan vs satın alıcam haftaya amerikadan gelen kuzen getircek.. Sizce ne almam mantıklı olurda dolarda olmuş 6.86 biraz gezindm ama tl hesabına çevirince çok mantıklı şeyler bulamadım sizce ne aldırayım. Kullanacağım ve gerektiğinde sattığımda zarar etmeyecek ne olabilir
FIFA 20 Origin Turnuva
|
4 İşlem Hesap Makinesi Programlama
PlayStation Cafe İçin Tavsiyeler
|
Meslek: https://www.facebook.com/Huaweideviceturkiye/
İlgi Alanları: GSM Base Station Test , Survey
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
| sensizimgonulcelen | typhoon01 | elektronik | __manyak | hayal_taciri | reLo | ahmettu | eros | hiickimse | oz58 | ekodialog | marangozustasi | sezsizada | mishra | Paecon | ilker.d | .:BBR:. | ermanunal01 | ((UGUR)) | St.Petersburg | X-GeN | kachus | VISION | Yeni Klasor | ufukuzman | glorfindel | ekodialog | D_E_V_I_L | y.alper | zagzirus | RELION180 | ps4 | uuuuuuuuuuu | arena | tahir40 | djemo31 | Zayber | Pcdunyasi | darkRider | gokhankarakiz | yalnizkral | kopukucurtmaxxx | kamaka | day_walker83 |
|
Kesintisiz iletişim için durmaksızın çalışma |
Son Giriş: 20 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.474
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.039
Konularının görüntülenme sayısı: 70.357 (Bu ay: 772)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.150 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic