Hat değerlerim bu şekilde. Normalde turknete başladığımızda 100 megabit tam alabiliyordum fakat hat zayıflaması vs düşmezken ulaşılabilir hızzım vs zamanla azaldı. En son 250 tl fiyat muhabbettinden dolayı gigafiberlerlierin faturasını ben ödemeyeceğim dedim. Turktelekomda hangi tarifeyi bana önerirsiniz ?
Philips 43PUS650 tv ekran problemi (görüntü tekrarı)
Bir kaç ay önce garantisinin bitmesine az kala panelde gölgeler oluşmuştu.Servis geldi toz var temizledik düzeldi dendi. Fakat garanti bittikten ve 3-4 ay sonra tv ısınınca ilk yarım saat herhangi bir sıkıntı yok fakat biraz çalıştıktan sonra görüntü videodaki gibi atlıyor. Bu arazanın sebebini bilen var mı ?
Şuan türknet kullanıyorum. TT alyapısında. Fiyat 140 olunca bir anlamı kalmadı. 100 megabit TT 139 lira aynı fiyat. Türknette modeme atanan her ip kesinlikle cng havuzunda. Türk Telekomda bu yoktu. Hala cng havuzundan farklı ip alabiliyor muyuz ? ve Türknet-TT geçişisi sizce doğru bir karar mı ? Türknette ara sıra geceleri internet kopması hariç sıkıntı yaşamadım. 92/8 hızım
|
Arama cevaplanmama sorunu
|
Donanim haber tarafsızlığı !
5s ios 8.2 cokme sorunu
|
İphone 5s sarji boyle gidiyor
|
safari alt yazı sorunu
|
Hepimiz heba oluyoruz. Lanet olsun, bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor, ya da beyaz yakalı köle olmuş. Reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşinde. Nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz. Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız. Bir acımız yok, ne büyük savaşı ne de büyük buhranı yaşadık. Bizim savaşımız ruhani bir savaş. Ve bunalımımız kendi hayatlarmız. |
964E6278A82840888A5A539B19E48527.jpg |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.679
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 17.060 (Bu ay: 411)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 82 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic