Merhaba arkadaşlar, En fazla 12.500 TL ye orta seviye telefon tavsiye edermisiniz?
*Oyun falan oynamıyorum. Günlük ihtiyaçlarım için donma kasma olmasın arayüzü kolay olsun. sosyal medya video falan izlerken kasmasın. 5g olsun, nfc olsun. kamerası iyi olsun yeter.
ben bir telefonu ortalama 5 yıl kullanıyorum. Şu anki telefonum vestel venüs v7. 4 yıl 2 aydır kullanıyorum. kronik soket arızası vermeye başladı. O nedenle değişim zamanı geldi. samsung telefonlar bildiğim kadarıyla 5-6 yılı rahat çıkarır düşüncesindeyim
tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhaba Arkadaşlar
Regal 65 andorid tv var. Sorunsuz 3 yıldır kullanıyorum. Durduk yerde youtube, amazon prime ve playstoreye girmemeye başladı. Ağ ayarlarına girdiğimde sınırlı bağlantı uyarısı veriyor. Ama garip bir şekilde netflix sorunsuz çalışıyor. Open browserden web siteleri sorunsuz açılıyor. Fabrika ayarlarına döndürsem düzelir ama döndürmek istemiyorum serviste çağırmak istemiyorum. Kanal sıralamasıda yaptım onları tekrar uğraşmak istemiyorum nasıl düzeltebilirim? ekran görüntüleri ektedir.
FF
|
Samsung m33 type c kulaklık USB tanınmadı sorunu
|
ARİF BALCI - ANKARA |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.157
İkinci El Bölümü Mesajları: 90
Konularının görüntülenme sayısı: 728.537 (Bu ay: 8.918)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 716 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar