Bildirim
@serefyuksel
"er": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gösterecek Bir Şey Bulunamadı
Üye, henüz bir konu açmadı ya da paylaşım yapmadı. Bir şeyler paylaştığında burada görebileceksiniz.
Hakkında
Forum İkinci El İmzası:
Alışverişlerim Ve Referanslarım İçin Profilime Göz Atınız |
Hakkımda:
Referanslarım : FSadi (sistem sattım),Bakırköy (medya player sattım),FATALIST (anakart ve kasa sattım);bukalemun (tv sattım);kachus (kasa,anakart,ram sattım);dentagold (ram sattım);mirasoglu (medya player sattım);ahmettu (kasa sattım);kamaka (kasa sattım);mav1li (kasa sattım);06fuat (tv sattım);denizbülent (tv sattım);hakanbaran (kasa sattım);myblueeyedangel (kasa sattım);turansam (ipcam sattım);efsane67 (kasa sattım);msamy (kasa sattım);SAATURN (kasa sattım);HyperActive (kasa sattım);tacktuck (tv sattım);SatveT;yd33 (kasa sattım);hegoatANKARA (kasa sattım);aRşİmET (kasa sattım);aziz.alptekin (tv sattım);hidayetkurnaz (kasa sattım);SEKO2001;nevz@t,EnginBERK (medya center pc sattım);adam06 (kasa sattım);ymskn,sefaklc (kasa sattım);Murdoch (tv sattım);Pcdunyasi (cpu sattım);cerdogan (medya center pc sattım);mindloop,ideas,maniac,kar_ga,neosis,Tulgacan (Wireless ethernet);emrahzbk,satvet,turansam (direksiyon);SpeedTwelve (HDD sattım);beyyin (notebook sattım);BaDRuLe (media player,cep tel sattım); ice_blue (medya player);barış (mp4); sislivadi(ipod touch);r11_flash(medya player) msn : seref_yuksel@hotmail.com |
Resimler
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 10 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 217
İkinci El Bölümü Mesajları: 165
Konularının görüntülenme sayısı: 1.102 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 10 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 217
İkinci El Bölümü Mesajları: 165
Konularının görüntülenme sayısı: 1.102 (Bu ay: 12)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları