Dostlar selam. Bir bilgisayar almam lazım. Avukatım, mesleğimle ilgili çalışmaları yapabileceğim ve arada tek tük oyun oynarken kasmayacak güzel bir fiyat performans ürünü önerir misiniz 20.000 tl bütçe için. Lol oynarken kasmayacak, genel olarak problem çıkarmayacak bir ürün istiyorum. Yardımcı olursanız teşekkür ederim dostlar.
Rollo tomassi rational male pdf
Dostlar selam. Rollo Tomassiden Rational Male kitabının pdfini bulabileceğim bir yer biliyor musunuz? Bilen dostlar linkleyebilir mi?
Laptop tavsiye eder misiniz dostlar
Merhabalar. Avukatım mesleğe yeni başladım bir dizüstü bilgisayar almam lazım. Bilgisayardan hiç anlamıyorum o yüzden araştırsam da bir sonuca varamadım. Asus Vivobook Pro M7400QC-KM055 AMD Ryzen 9 5900HX 16GB 1TB SSD RTX3050 bilgisayarını aldık 26 bin TL ye. Ancak bilgisayar yalnızca word açıkken bile deli gibi ısınıp yüksek fan sesi yapıyordu. Lol oynayayım dedim düşük ayarda bile kasıyor biz de iade ettik pili de çok hızlı bitiyordu. Sizden ricam bana bir bilgisayar tavsiye edebilir misiniz? 15-25 bin TL bandında, uzun süre kullanabileceğim? Pek oyun oynamam genelde ama arada bakınca kasmasını da istemiyorum onun dışında avukatlık için kullanacağım. Yardımcı olursanız teşekkür ederim dostlar. Konuyu bilgisayar forumunda açtım ancak hiç cevap gelmedi.
Merhabalar. Avukatım mesleğe yeni başladım bir dizüstü bilgisayar almam lazım. Bilgisayardan hiç anlamıyorum o yüzden araştırsam da bir sonuca varamadım. Asus Vivobook Pro M7400QC-KM055 AMD Ryzen 9 5900HX 16GB 1TB SSD RTX3050 bilgisayarını aldık 26 bin TL ye. Ancak bilgisayar yalnızca word açıkken bile deli gibi ısınıp yüksek fan sesi yapıyordu. Lol oynayayım dedim düşük ayarda bile kasıyor biz de iade ettik pili de çok hızlı bitiyordu. Sizden ricam bana bir bilgisayar tavsiye edebilir misiniz? 15-25 bin TL bandında, uzun süre kullanabileceğim? Pek oyun oynamam genelde ama arada bakınca kasmasını da istemiyorum onun dışında avukatlık için kullanacağım. Yardımcı olursanız teşekkür ederim dostlar.
Telif hakkı konusunda yardım lütfen
|
Bunlar saç kökü mü?
|
Hayırdır? Sıkıntısı olan var mı?
|
yardımcı olabilecek biri var mı?
|
|
|
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 293
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 19.831 (Bu ay: 451)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 66 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar