İpsala'da sınıra yakın otopark
İpsala'da otomobili bırakmak için sınıra yakın güvenli bir yer ya da otopark var mı?
Şu parçanın adı tam olarak nedir?
Görseldeki eksik parçanın adı ne? İnternetten ya da nalburdan bakacağım.
Bursa'da otogara yakın ücretsiz otopark
aracımı bir hafta için anatolium avm'nin otoparkına bırakmayı düşünüyorum, oradan otogardan otobüse bineceğim. yalnız mesela istanbul'da avm otoparkları ücret almaya başladılar, anatolium'da da benzer bir durum var mı, ya da sorun yaşayabileceğim başka bir durum? varsa ücretsiz olarak başka nereleri önerirsiniz?
Yazma korumalı usb
Dört beş farklı yöntem denedim ama sorunu bir türlü çözemedim. Önereceğiniz bir program, antivirüs vs var mı?
İki ay önce ufak bir kaza yaptım, karşı taraf yüzde yüz kusurlu çıktı. Dört-beş bin liralık bir hasar meydana geldi, kasko üzerinden hallettik. Kasko bozulmadı ama iş kasko şirketine intikal ettiğinden uzadı da uzadı. Sorum şu: bu tip durumlarda kasko yerine trafik sigortası üzerinden de süreç yürütülebiliyor mu? Yani bana acente "kaskodan da hallolur" demese bu şekilde yapacaktım zaten ama aradaki fark ne?
Güvenilir Kripto Para Borsası
Ethereum almayı düşünüyorum ama binance ile ilgili bu aralar çok fazla olumsuz haber, flood vs okudum. Önerdiğiniz borsa ya da borsalar hangileri?
Amfi
Elektro gitar amfisi
|
imei kaydı
|
Tanımlanamayan ağ hatası
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 68
İkinci El Bölümü Mesajları: 24
Konularının görüntülenme sayısı: 3.369 (Bu ay: 56)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El