corsair h110i fan sesi
Herkese merhabalar,
11700k işlemciyi h110i ile soğutuyorum fakat oyun açıldığı andan itibaren fanları yüksek devirde aşırı ses çıkartıyor ve dikkat dağıtıyor hatta oyundan keyif aldırmıyor. Bu bir sorun mudur? çözümü var mı?
9600k vs 5600x
Herkese merhabalar,
şimdi bu iki işlemcinin karşılaştırılmasının saçma olduğunu çoğu kullanıcı muhakkak belirtecektir fakat youtube'da bir kaç performans karşılaştırma videosu izledim(ki kendimi bildim bileli amd'nin hiçbir ürününü kurduğum sistemlere koymadım fakat forumlarda ryzen önerileri havalarda uçuşuyor) üç aşağı beş yukarı oyunlarda aynı performansı veriyorlar, belki 5600x bir veya iki sene daha fazla ömürlü, darboğaz yapmayacak gibi dursa da bu durumu kimse kabul etmiyor aksini ispat edecek her hangi bir somut delil göstermeden 5600x rakibi 11700k veya 10700k gibi söylemler var.
İntel 11. nesilde ise aşırı ısınma ile geliyor buna dair de videoları izledim şu an kullandığım işlemci 9600k ve yükseltme yapmak istiyorum hangi işlemciyi alacağımı haftalardır bulamadım. yani ilk defa amd almaya sanki karar verme aşamasında aday adayıyım fakat içime sinmiyor. intel'de mi kalalım amd ye geçelim mi?
SONY NX 820 3D LED TV
|
Iphone 4 ''ORJINAL'' uygulama Tavsiyesi
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 279
İkinci El Bölümü Mesajları: 59
Konularının görüntülenme sayısı: 1.479 (Bu ay: 29)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 41 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware