Merhaba,
Uygun fiyata sağlam bir cihaza denk gelirseniz lütfen benimle paylaşın.
Kriterlerim:
- 13th Gen Intel CPU
- DDR5 RAM
- IPS Ekran (FHD/QHD/UHD)
- NVMe SSD
- Türkçe Klavye
Mümkünse plastik olmayan bir kasası ve zarif bir görüntüsü olsun. Kaliteli ses ve Wi-Fi da önemli tabii. ~₺15k üzerine çıkmazsak iyi olur. Bulduğunuz cihazı satın alırsam size ufak bir hediyem olacak. İyi forumlar!
Cinebench'te Kilitlenen 5950X Sorunu
Merhaba,
2 yıldır hiçbir problem yaşamadan sabit voltaj 3950X kullandığım anakartımda PBO kapalı bir şekilde test yapmama rağmen 5950X ile Cinebench direkt kilitleniyor. Son BIOS sürümündeyim. İnsanlar anakarta sonsuz para bayılmaya çok meraklı olduğu için internette test vs. de bulamıyorum. Burada B450 Tomahawk Max kullanıp, Zen 2'den Zen 3'e geçen ve benzer bir sorun yaşayan var mıdır? Yoksa sorunun tam olarak nerede olduğunu tespit etmek için BIOS'taki her ayarı kurcalamak gerekecek.
Alıntı
metni:CRKTEKNOLOJİ, 01 Eylül 2022 tarihinde iade talebini reddetti. Red Sebebi: Ürün zarar görmüş ÜRÜN OYUN KOLUNUN SIFIR OLDUĞUNU KANITLAYAN JELATİN ÇIKARILMIŞ VE ŞARJ YERİNDE ÇİZİKLER VARDIR ÜRÜN KULLANILDIĞI İÇİN 2.EL KONUMUNDADIR, RED.
Ben bu ürünün kargosunu teslim bile almadım arkadaşlar. Kargo takip numarasını sorgulatınca "ALICI KARGOYU KABUL ETMİYOR" girisi gözüküyor ve sonrasında da ürün zaten satıcıya geri gitmiş. İş Bankası üzerinden harcama itirazı yaptım (henüz sonuçlanmadı) fakat bu nasıl bir dolandırıcılık girişimidir, hayret ettim doğrusu. Daha önce böyle bir durum hiç başıma gelmemişti. Hep %99 olumlu yorumlara sahip olan satıcılardan alışveriş yaparım.
N11'in bu olay karşısındaki tutumunu da merakla bekliyorum.
Not: Ürünün sahte olduğunu ürün yorumlarında bir kullanıcının paylaştığı fotoğrafta gördüm. Bunun üzerine zaten kargoyu direkt kapıdan çevirdim.
Alınık Epic Seven Hesabı [Maksimum ₺12,000]
Discord üzerinden ekran paylaşıp, hesapta biraz turladıktan sonra buluşup alışverişi gerçekleştirebiliriz. Stove hesabı tercihimdir. Endgame seviyede olup artık oyundan uzaklaşmak isteyen herkese duyurulur.
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super AE = 6850 TL
|
MSI B450 Tomahawk MAX'tan anlayanlar bir bakar mısınız?
|
Sönmeyen Akü Lambası
|
PSP Tamir
|
GTX 285 Zotac mı MSI mı?
|
"Aspect Ratio Control" Özellikli LCD Tavsiyesi
|
Meslek: Full Stack Web Developer
AMD Ryzen 9 7950X3D | ARCTIC Liquid Freezer II 360 (Rev. 7) MSI MPG X670E CARBON WIFI | CORSAIR VENGEANCE® RGB 64GB (4x16GB) DDR5 DRAM 6000MHz C40 Memory Kit — Black PNY GeForce RTX™ 4090 24GB XLR8 Gaming VERTO™ EPIC-X RGB Triple Fan | SAMSUNG 980 PRO 1TB | WD Ultrastar DC HC520 12TB CORSAIR RM1000x SHIFT | CORSAIR iCUE 4000X | MSI G274QPF-QD | 2 x ASUS VP279QGL RAZER Viper Ultimate | SteelSeries QcK Edge XL | Cooler Master MasterKeys MK750 | HyperX Cloud Alpha S Arch Linux | Windows 11 IoT Enterprise LTSC |
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.171
İkinci El Bölümü Mesajları: 52
Konularının görüntülenme sayısı: 21.577 (Bu ay: 289)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 818 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware