sıvı soğutma nasıl kontrol edilir?
Merhaba, sorum şu msi b450 gaming plus max anakartıma msi coreliquid 240r v2 sıvı soğutma aldım ve montajını yaptırdım bir tanıdık bilgisayarcıya, bana söylediği anakartımda 3 pinli giriş mi ne olmadığı için rgb ışıkları yanmayacak soğutmanın. ama fanı vs. kontrol edebilirsin demişti. msi dragon center indirdim fakat soğutmayı görmüyor program. bu nedenle de fanı vs. hiçbirşeyi kontrol edemiyorum. böyle olması normal midir ne yapmam gerekli? teşekkürler cevaplar için. cpu fanı yanı soğutmanın fanı hep %100 de gözüküyor. boştayken bile sistem.
twitchde sıkıntı yaşayan var mı?
arkadaşlar sabah 6 akşam 6 arası 25mbit, kalan sürede 100mbit internet kullanıyorum. öğlen saatlerinde 2-3 gündür 480p de bile yayın izleyemiyorum. bufferlamıyor videoyu. şuanda mesela 1080p60 izlerkende arada takılıyor. önceden olmuyordu bu olay. bugün ethernet kablomu değiştirdim cat7 bir kablo taktım hızlarda bi problem gözükmüyor aksine artış oldu ama twitch özelinde bi problem var gibi. istanbul bahçeşehirdeyim bu bölgede olan arkadaşlar varsa.
Bağcilar serverinda hatta böyle çıkıyor hızlar.
970 yerine kart tavsiyesi
Merhabalar, geçen yaz eski sistemimi ekran kartım hariç yenilemiştim.
r5 3600, msi b450 4133mhz, 3600mhz 16 ram, 600w psu şeklinde, ssd kasa ve ekran kartım eski sistemimden.
msi gtx970 yerine ne koyabilirim darboğaz yapmayacak şekilde 7-8bin tl ye kadar çıkabilirim eski kartımı satabilirsem eğer.
itopya'da 2060 falan var 5700tl civarında, 2070 super istiyorum aslında ama hiçbir yerde göremedim. ikinci el düşünmüyorum kesinlikle.
birde 970 kaça gider letgoya falan koysam?
telefonumuz çalındı
bugün öğlen annem telefonunu yere düşürmüş biriside alıp çalmış 2-3 saat takip ettim samsungun sitesinden sonra tabi kapattı adam telefonu. herneyse polise gidildi. tutanak tutuldu vs. internet üzerinden telefonu kitledim sitesinden samsungun. bu tuş kilidi girilse de açılmaz demek mi oluyor? samsungun sitesine de giremiyorum şuanda 2 adımlı doğrulama açıkmış telefona mesaj gitti diyor telefon elimizde yok. nasıl yapacağız bu işi?
polisler ceza yazar mı? yanımda bişey bulundurmam gerekiyor mu? iznim yok çünkü. izin alabiliyor muyuz emniyet veya valilikten?
ufak bi kaza yaptım
arkadaşlar rampa tali yoldan ana yola cıkarken ufakdan arabanın kafasını düzlüğe çıkarayım derken gelen motosikleti görmeyip ufak bi temas yaşadık. bende far altı 2cm boya kalktı, adamında motorunun grenajında çizik oldu sadece kırık çıkık yok. birde sinyal lambası kırıldı. kaza anında motosiklet düşmedi yani tamponla çizdim motoru sonra durdu adam. fotografları çektik tutanak tuttuk. yanlız adamın motorunda çok iyi kondisyonda değil genel olarak. tutanakta belirttim motorun düşmediğini ve grenaj çiziği ve sinyal kırıldıgını. adam başka hasarları benim sigortamdan karşılayabilir mi? bende hasar olmadığı için sigortadan yaptırmayacağım benim tramerimde bedelsiz gözükürmü bu kaza? doğru olanı mı yapmışım bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum.
|
3 saat kadar sonra input lag başlıyor
superonline vpn servisleri engelli mi?
|
Mevcut guc kaynagimin durumu hakkinda
|
Meslek: İnşaat Mühendisi
2c23237f4797a3551119ad96cfb54c7a2.gif |
Son Giriş: 20 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.887
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 32.045 (Bu ay: 505)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 923 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO