İ5 7. Nesil ddr4 lü Yardım
Merhaba pc anakart yakmış. Tamirciye götürdüm biraz uçuk fiyat verdi gibi geldi 5k diyor
konuya tam hakim olamadığım için sormak istedim. Bu anakart için bu para verilir mi yada daha ucuza falan bulsam tamirciye taktırabilirim
bu kadar para vermek yerine yeni pc mi alsam çok fark olmadan buna yakın ve üzeri pc önerileride alabilirim
sizce ne yapmalıyım
anakart be pc model aşağıda görselde mevcut
Sucuk Önerisi
Merhabalar
Büfe tarzında bir mekan açma aşamasındayız. Mangalda Köfte , Tavuk , Tost ve Sucuk satacağız.
Diğer kalemleri ayarladık fakat sucukta biraz kararsız kaldım. Bir kaç markayı beğendim fakat tam olarak istediğim lezzette değil.
Mangalda sucuk için sizin bildiğiniz markalar , beğendiğiniz lezzetler nelerdir ? Bu işletme için hangi sucuk markasını önerirsiniz ?
Biraz zor tabi hem ekonomik olup hem lezzetli birşey aramak ama çevrenizde yediğiniz bir yerler ne bileyim bildiğiniz bir marka falan vardır diye düşünüyorum.
İlginize şimdiden teşekkürler.
Yurtdışı sabit ip
Merhabalar.
Paypal işletme hesabı açmak istiyorum , malumunuz Türkiyede yasak olduğu için mecburen yurtdışında şirket açarak bunu yapmam gerekiyor ki sadece buda yetmiyor. Hesabın paypal tarafından suspend yememesi için yurtdışında bir adres ve paypala girebileceğim sabit bir ip lazım.
örneğin şirketi ingilterede kurdum. oradan sabit ip nasıl alabilirim gerçek olarak. vpn yada vps bu işte çalışmıyor paypal tarafından yakalanıyor ve hesap kapanıyor. ingilterede bir şahısın internetinden oraya gitmeden türkiyeden bağlanma şansım var mı acaba paypala giriş yapabilmek için yada başka bir çözüm..
Yurtdışında Sabit İp
Merhabalar.
Paypal işletme hesabı açmak için malum yurtdışında şirket kurmak gerekiyor ki hesabın suspend yememesi için sadece bu yeterli olmuyor. Sonrasında Paypal'a giriş yaptığınızda şirket kurduğunuz ülkeden giriş yapıp , sabit bir ip üzerinden bağlanmanız yine suspend yememeniz için en önemli hususlardan biri.
Örneğin Bulgaristan'da şirket kurup , Paypal işletme hesabını açtıktan sonra oraya gitmeden nasıl Bulgaristan sabit bir ip den Türkiye'de bulunarak giriş sağlayabilirim.
Yada Bulgaristan'a gidip orada bir ev kiralayıp sabit bir ip alıp yine oraya gitmeden Türkiye üzerinden nasıl giriş sağlayabilirim. Bahsettiğim şey vps kiralama değil çünkü onlar sağlıklı olmadığı gibi sabit ip üzerinden yürümüyor.
İlk aklıma gelen bunlar , acaba bahsettiğim şeyin başka çözümü var mıdır yada tavsiye edebileceğiniz bir yöntem..
Kız çocuk bandana ve klips toka çeşitleri !
|
|
Video İndirme
|
Abd At Yarışı Siteleri Üyelik
|
Html Sayfa Hazırlama
|
DaiMa GüLüMSe Ne DüŞüNDüĞüNü BiLMeSiNLeR... |
Son Giriş: 12 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 597
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 11.604 (Bu ay: 115)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama