Counter Strike 2 Turuncu Ekranda Kalma Hatası
Arkadaşlar Merhaba,
Yeni bilgisayar aldım. CS2 yükledim biraz oynadım ama FPS artışı yapacam diye bazı ayarlar yapmıştım. Dün oyunu açmaya çalıştığımda açılmadı. Turuncu ekranda kalıyor. Denemediğim kalmadı. Launch seçenekleri, Display Settings ayarları, Cache silme, 730 nolu dosyayı silme vs vs. youtube ta gördüğüm herşeyi yaptım ama açamadım. Bildğiniz kesin çözüm denebilecek bir paylaşım var mıdır bildiğiniz? Ya da ben uzaktan bağlanırım 2 dk da çözerim diyen bir cengaver varsa çok sevinirim. Kendisini sevindiririm de. Deli olmak üzereyim.
Sistem: Gigabyte AMD 7600X CPU, Gigabyte Radeon 7700xt GPU, 32 GB sistem Ram. Yani sistemin epey yeterli olduğunu düşünüyorum. Monitor de 27inc MSI E2. O da yeni.
Bir türlü çözemedim. Yardım lütfen!!!
PS: Driverların da güncel olduğunu düşünüyorum.
27" Monitör Tavsiyesi ASUS / MSI ?
Arkadaşlar Merhaba,
Şu iki monitor arasında kaldım.
Tam MSI a gidiyordum ki Amazon bir anda Asus ta indirime gitti 7999 TL yaptı. Kararsız kaldım. En çok düşündüren şey MSI nin parlaklık derecesinin 400 olması. Asus ise 250. MSI 800 TL daha pahalı. Çok değil ama sizlerin monitörler hakkında yorumlarınızı rica ediyorum. Ekran kartım AMD o yüzden freesync li tercih ediyorum. Bu arada Asus moniyor ayrıca VESA sertifikalı. Ne olduğunu bilenler için yazmak istedim.
https://www.amazon.com.tr/dp/glance/B0CB8JTSCF
Şimdiden teşekkürler
2000 TL ALTI EN İYİ CEP TELEFONU
|
SUBARU XV Mİ? HYUNDAI TUSCON mı?
|
SUBARU XV Mİ? HYUNDAI TUSCON mı?
|
|
60-65" tv tavsiyesi
|
45.000 TL ye 2011 ve sonrası bayana ??
|
EXPER MASAÜSTÜ FORMAT/RECOVERY
|
[b]GÜÇLÜ REPEATER ARIYRUM[/b]
|
PS3 60 gb, Samsung 40B651 , Z-5500 |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 357
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 8.758 (Bu ay: 183)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 34 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri