Superonline fiber internet DNS sorunu?
Arkadaşlar Merhaba,
Superonline fiber internet kullanıyorum 1 seneyi aşkın zamandır, yaklaşık son 1 aydır internette webde gezinirken bir anda hiçbir site açılmıyor hale gelmeye başladı. Windows diagnostic run ettiğimde hep DNS ile ilgili hatalar yazıyor. Bazen birkaç dakika bazen 5-6 dakika sonra kendiliğinden geçiyor.
Windwos internet ayarlarım en başından beri automatic DNSte.
Benzer sorun yaşayan var mı? Ne yapmalıyım?
27" - 1440p Freesync (G-sync uyumlu) monitör tavsiye
Arkadaşlar 1440p monitör bakıyorum, 27". Ekran kartım Nvidia olduğu için G-sync uyumlu Freesync monitörlerden bakıyorum en önemli kısım burası, zira direk Gsync monitörler çok pahalı.
60-75 hz de bana yeter, 144 hz olmasa da olur çünkü ekran kartım zaten 1440p de 144 fps vermeyecek. Hem de yüksek performans gerektiren FPS tarzı oyunlar oynamıyorum.
İnternette baktığım kadarıyla yüksek frameratelerde oyun oynamıyorsanız görüntü kalitesi olarak VA veya IPS daha iyi olduğunu gördüm TN ye göre, o yüzden tercihim IPS veya VA olur.
Gelelim bütçeye, 2500 TL'yi aşmasak iyi olur yengeniz beni boşamasın Kasım indirimlerinden düşürmeye çalışacağım.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ryzen 3 3300X almayı düşünüyorum, hiçbir yerde stokta yok?
Arkadaşlar Merhaba,
Sadece casual oyun amaçlı kullandığım PC'nin işlemcisi artık ihtiyar oldu, anakart ile birlikte değiştireceğim, ekran kartı 1660 Ti var yeterli bana şu anlık. İşlemci olarak oyun için çok 1. sırada önem arz etmediği için 3300X yeterli olacak onda karar kıldım, fakat hiçbir sitede stokta gözükmüyor. Bilmediğim bir durum mu var bitti öldü mü bu işlemci bir bilginiz var mı neden bulunmadığı hakkında?
Teşekkürler.
Eski sistem yenileme hakkında yardım
|
Elektronik davul için hoparlör/amfi önerisi
|
|
EURO 2016 en iyi 3. olma durumu
|
Doomhammer
|
i5 6500 & r9 380. vs. i3 6100 & gtx 970
|
Güç kaynağı yeter mi? Kasa tavsiyesi
|
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 447
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.623 (Bu ay: 526)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 53 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO