Asrock anakart bios sıfırlama
Arkadaşlar merhaba. Anakart üzerinde hem cpu hem dram ışığı kırmızı yanıyo sabit şekilde. Fanlar dönüyo ekran kartın ışığı yanıyo ama fanlar dönmüyo. İşlemci fanı dönüyo. Ama ekran klavye mouse çalışmıyo. Bios tan şüpheleniyorum sıfırlamak istedim bi türlü sıfırlayamadım. Pili çıkardım 5-10 dk bekledim olmadı. Varmıdır başka yolu yardımcı olabilirmisiniz
Asrock bios sıfırlama
Arkadaşlar merhaba. Anakart üzerinde hem cpu hem dram ışığı kırmızı yanıyo sabit şekilde. Fanlar dönüyo ekran kartın ışığı yanıyo ama fanlar dönmüyo. İşlemci fanı dönüyo. Ama ekran klavye mouse çalışmıyo. Bios tan şüpheleniyorum sıfırlamak istedim bi türlü sıfırlayamadım. Pili çıkardım 5-10 dk bekledim olmadı. Varmıdır başka yolu yardımcı olabilirmisiniz
30.000 civarı sistem önerisi
Merhabalar bana 30 bine kadar bi kaç yıl güzel ayarlarda oynayabilmek hemde ev tipi kullanmak için sistem lazım. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Genellikle oyun için olucak. Şimdiden tşk ederim
Sistem için yardım
Ps4 dualschok sorunu
Arkadaşlar merhaba. Ps4 ümde kolun bitanesini bağlayamıyorum. Önceden çalışan kol şimdi çalışmıyo. Usb şarj kablosunu taktığımda birkere sarı ışık yanıyo ondan sonra hiç bi tepki yok. Resette attım komple sistemide sıfırladım devreye alamadım. Yardımcı olabilecek varmı. Yazılımsalmı donanımsalmı bilemedim.
Vodafone internet sorunu
Merhaba arkadaşlar. 1.5 ay önce kadar taahhüt verip vodafone fiber 100mpbs ye geçtim. Aldıktan 15 gün sonra felan bi sorun yaşamaya başladım. Hız testlerim 100mpbs altına düşmüyo. Kopma vs olmuyo. Bunlarda sıkıntı yok. Ama internette dolanma hızım yavaş. Sayfalar dolmuyo gibi. Telefondan bazı uygulamalara giremiyorum. (Appstore maçkolik vs) normal hücresel kullandığımda giriliyo. Ama wifi ye geçince tekrar aynı sorun. Müşteri hizmetlerine 3 kere bağlandım. Modeme reset atıyolar 1 gün sonra yine aynı. Sürekli modemi aç kapa fayda etmiyo. Modem türk telekom. Fiber kutusuda telekom. Yani böle giderse iptal etmek zorunda kalıcam. Yardımcı olabilecek varmı. Başka bi iss ye geçsem aynı sorunu yaşarmıyım onuda merak etmekteyim.
Sistem tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar. Monitör klavye mouse dahil 20.000 tl geçmicek şekilde sistem tavsiyesi istiyorum. Oyun ve günlük kullanım için gerekli. Olabiliyosa en az i5-ryzen5 olsun. Ekran kartıda 3060 seviyesinde oluyorsa eğer çok güzel olur. Diğer parçalarda bi sınırım yok özellik olarak. Yardımcı olacak tecrübeli arkadaşlardan tavsiye bekliyorum. Tşkler
Topladığım sistem için yardım
Merhaba arkadaşlar. Elimdeki bütçe ile kurduğum sistemi paylaşmak istedim. Eğer tecrübeli arkadaşlar ok lerse toplamayi düşünüyorum
AMD Ryzen 5 3600 3.6/4.2GHz AM4 İşlemci
ASUS Prime B450M-K II AMD B450 Am4 DDR4 4400 Anakart
ASUS DUAL GeForce RTX 2060 OC EVO 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
Corsair Cmw16Gx4M2Z3600C18 16Gb (2X8Gb) Ddr4 3600 Mhz C18 Vengeance Rgb Siyah Dimm Bellek
Crucial NVMe PCIe 500 GB 3400/3000 MB/s'ye kadar okuma SSD
Kasa ve Psu tavsiyeside alabilirim. Ekran karti degisebilir 1660ti de olabilir yada baska kartta olabilir. Tek tek topluyorum parcalari en son toplucam. Yardimci olursaniz cok sevinirim. Tskler simdiden
10.000 tl ye kadar sistem tavsiyesi
Maksimum 10 bin tl sistem tavsiyesi
|
Katılım zamanı: 21 Ocak 2009 Siz yokken ben burada gta san andreas rehberleri okuyordum. |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 884
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 11.268 (Bu ay: 379)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 223 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar