PS5 Oyun Verilerini Aktarma
Turknet Kurye Sorunu
09/07/2022 tarihinde kimlik fotokopisini sisteme yükledim ve süreç başladı. Üzerinden 10 gün geçmesine rağmen hâlâ kurye aramadı. Sürekli mesaj geliyor kurye size ulaşamadı diye. Kuryeden tek bir arama alamadım, farklı bir iletişim numarası daha verdim ama kurye yine yok. Üstüne üstlük işlemler tamamlanmadığı için 5-6 gündür internetim de yok. Her aramamda talep oluşturuluyor , geri dönüş yok. Müşteri hizmetleri klasik bir cevapla saha ekiplerimize bildirdik diye geçiştiriyor. Kuryeye ben gideyim desem de nafile. Bir çıkar yolu var mı @TurkNet Destek
Turkcell Taahhüt
Cuma günü Vodafone'dan Turkcell'e geçtim. Bugün hat geçişi tamamlandı ama bana verilen bilgi ile paketin içeriği alakasız.(Hata benim aslında sözleşmeye hiç bakmadan imzaladım. ) Ben de Vodafone tekrar geçmek istedim. Turkcell sadece bu ayki kullanımları faturalandırırız dedi, bunun dışında 12 aylık taahhütle ilgili bir ceza bedeli olmaz dedi. Bu bilgilendirme doğru mudur? Tecrübeli veya bilgi sahibi arkadaşlar cevap verirse sevinirim.
Astra J Lastik Basınç Sensörü
Arkadaşlar iki lastik sensörüm de bozulmuş. Daha önce sensör değişimi yapan var mı? Piyasada GM marka ürünler çok pahalı. Deneyimi olanlar yazarsa sevinirim
Karar vermemde yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar 2015 model Astra 1.3 dizel hb 70 bin km'de bir aracım var. 3 seneyi aşkın bir süredir bindiğim bu aracı gerek ihtiyaçlar doğrultusunda gerekse değişiklik isteği doğrultusunda satıp D sınıfı bir araç almaya karar verdim. Limitim 250 bin TL. Üç tane model belirledim :
1- Passat 1.4(trendline)
Belli bir piyasası var,kolay satılır düşüncesi en olumlu yanı. 2016 model manuel benzinli 57 binde 235 bine bitecek bir araba var.
2- Talisman 1.6 DCI(Touch)
Donanım olarak en iyisi , tasarım da iyi ama ikinci eli yavaş. 2016 model 50 binde otomatik dizel olanını 210 bine bağladım.
3- Insignia 1.6 Dizel( Enjoy)
Bu limitimi zorluyor ama tasarımı çok hoş. 2017 model 65 binde 1.6 dizel 250 bin TL
Sizin tercihinizi ve tercih sebeplerinizi merak ediyorum.
GM e tab 5 Ekran Sorunu
Samsung Smart TV'lere Tivibu Go Geldi
Samsung Servis Menüsüden Bluetooth Açma
|
Neo 100 TL chip para
|
Cruze Otomatik Vites Sorunu
Meslek: Öğretmen
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 739
İkinci El Bölümü Mesajları: 57
Konularının görüntülenme sayısı: 18.295 (Bu ay: 183)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 278 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun