arkadaşlar selam,
excel de her yeni belge açtığımda sağdan sola şekilde geliyor. ayarlardan sağdan sola tik kaldırdığım zaman düzeliyor. ancak, yeni belge açmak istediğimde yine aynı geliyor. konu hakkında desteklerinizi rica ederim. örnek görsel gönderiyorum. hepinize teşekkür ederim.
php butona tıklayınca sonraki veriyi getirme
arkadaşlar merhaba,
şimdi php ve mysql kullanarak bir çalışma yapıyorum. bir yerde sorun yaşadım. detaylar şu şekilde;
şimdi veritabanında kayıtlı yaklaşık 10 satır bilgi var. ben bu bilgilerin ilkini ekrana yazdırdım.
ancak, bana gerekli olan kod: ileri veya geri butonuna bastıkça sonraki ve önceki veriyi getirsin.
örneğin, ekranda 1 numaralı veri görünüyorsa, ileri butonuna basınca 2 numaralı veri gelecek, geri butonuna basılırsa tekrar -1 yapıp bir önceki veriyi gösterecek.
bu konuda desteklerinizi rica ediyorum.
php butona tıklayınca veri getirme
arkadaşlar merhaba,
şimdi php ve mysql kullanarak bir çalışma yapıyorum. bir yerde sorun yaşadım. detaylar şu şekilde;
şimdi veritabanında kayıtlı yaklaşık 10 satır bilgi var. ben bu bilgilerin ilkini ekrana yazdırdım.
ancak, bana gerekli olan kod: ileri veya geri butonuna bastıkça sonraki ve önceki veriyi getirsin.
örneğin, ekranda 1 numaralı veri görünüyorsa, ileri butonuna basınca 2 numaralı veri gelecek, geri butonuna basılırsa tekrar -1 yapıp bir önceki veriyi gösterecek.
bu konuda desteklerinizi rica ediyorum.
arkadaşlar merhaba, websitemize girerken aşağıdaki gibi hata veriyor. ancak daha önce böyle bir hata yoktu sonradan çıktı. plesk panelde bir türlü çözemedim bu hatayı. bilenlerin desteklerini rica ediyorum.
"Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'
[DBNETLIB][ConnectionOpen (Connect()).]SQL Server does not exist or access denied.
/inc/conn.asp, line 7"
|
|
Php Syntax hatası alıyorum çözemedim
|
Xampp Beyaz Sayfa Hatası
Php çoklu checkboxları veritabanına kaydetme ?
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 30
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.282 (Bu ay: 54)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama