Bildirim
E
@exper2006
En az 100 Farklı Gece DH’deydi
"yüzbaşı": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör
Gönderileri
exper2006 (ali exper) · Projeksiyonlar altına konu açtı.
5 ay
HY350/HY320 projeksiyon
Selam arkadaşlar,
Bugünlerde revaçta olan çin malı ucuz ama kaliteli HY350 Magcubic marka projeksiyon cihazının artılarını ve eksilerini paylaşmak istiyorum.
Ben çinden 3500 TL ye mal ederek bu cihazdan aldım. Gayet memnunum.
yorumlarınızı bekliyorum
Bu ürün hakkında
- [Elektrikli Odaklama] Elektrikli odaklamalı Magcubic HY350 mini projektör, kolayca odaklanmak için sadece bir tıklama uzakta, görüntü keskinliği istenildiği zaman yakalanır. Odaklama tekerleğini manuel olarak çeviren projektörlerle karşılaştırıldığında, sıkıcı ayarlamalar yapmak için ayağa kalkmanıza gerek yoktur. Uzaktan kumandadaki özel odaklama düğmesine basmanız yeterli ve kolaylıkla net videolar ve görüntüler elde edin.
- 1080P Full HD ve Taşınabilir Boyutu DesteklerMagcubic HY350 akıllı projektör, 2GB+32GB ROM bellekle donatılmış Android TV 11.0 işletim sistemine sahiptir, 1080P HD'yi, 13000 lümen yüksek parlaklığı ve 20000:1 kontrast oranını destekler. NTSC renk gamı %98'e ulaşarak netliği ve gerçek renkleri büyük ölçüde geri kazandırır. WiFi Bluetooth mini projektör benzersiz bir mini tasarıma sahiptir; ağırlığı yalnızca 1,3 kg'dır.
- 【Otomatik Kilit Taşı Düzeltme ve Büyük Ekran Magcubic mini projektör, tavan kurulumunun neden olduğu görüntü kaymalarını kolayca telafi edebilen ±45° elektrikli dikey trapezoid düzeltme özelliğine sahiptir. %50 - %100 yakınlaştırma işleviyle projeksiyon mesafesini sık sık ayarlamanıza gerek kalmadan uygun bir ekran boyutu elde edebilirsiniz. Projeksiyon yüzeyi 40 ila 150 inç arasında istenildiği gibi ayarlanabilir.
- [Çift Bantlı WiFi6 + BT5.0 Modülü]Akıllı telefon ekranını ultra hızlı WiFi6 ile senkronize etmenize olanak tanıyan WiFi ve Bluetooth özellikli Magcubic HY350 projektör, en yeni yerleşik cihazlara bağlanarak size çok daha akıcı ve gecikmesiz bir çevrimiçi video akışı deneyimi sunar. -BT 5.0'da BT kulaklık/hoparlör/lar arasında daha istikrarlı bir bağlantıya sahip olmanızı sağlar. Mini Bluetooth projektör 5W*1 çift stereo hoparlörle donatılmıştır
- 【Çoklu Uyumluluk】 Bu HY350 taşınabilir projektör, HD/USB/3,5 mm bağlantı noktasıyla donatılmıştır ve TV çubuğu/kutusu, PS3/4/5, PC'ler, akıllı telefonlar, tabletler, dizüstü bilgisayarlar, DVD oynatıcılar ve uyumlu harici hoparlörlerle uyumludur. Filmler, video oyunları, partiler, açık hava etkinlikleri, canlı futbol oyunları vb. için mükemmeldir. Magcubic, 3 yıllık bir bakım politikası ve profesyonel müşteri hizmetleri sunar.
exper2006 (ali exper) · Civic altına konu açtı.
6 yıl
Multimedya MY16ADA için uygulamalar
|
|
Hakkında
Resimler
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
ıbm
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 284
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 1.364 (Bu ay: 103)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 284
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 1.364 (Bu ay: 103)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri
Mesajları
İkinci El Referansları