|
Arkadaşlar herkese hayırlı günler diliyorum. Telefonum p Smart 2019 . Telefonla özelikle sosyal medyada gezinirken dokunmatik Birben bire çalışmamaya başlıyor. Kilit ekranina aldığım vakit düzeliyor. Sizce sorun yazılımsal mı yoksa donanımsalmı . Yardımcı olur iseniz çok sevinirim .teşekkür ederim
Arkadaşlar herkese iyi günler dilerim
Yaklaşık 2 yıldır böyle bir sorunum var. Daha önce başına gelen yada bilgi sahibi olanlardan yardımcı olmalarını rica ediyorum.
Aracım peuguet partner. Aracım vites boşta iken devir düşükken ve vites geçişlerinde aşırı derecede titriyor arka camlar bile titriyor.
Ne yaptımsa çevremdeki ustalardan çözümü bulamadım. . Motor takozu değişti . Egzoz dediler değiştirdim . Yinede düzelmedi. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar
|
Arkadaşlar herkese hayırlı günler dilerim
Bu iki parçayı internet üzerinden satın almak istiyorum lakin isimlerini bilmiyorum .Sanayiye gitme imkanım da yok zaman olarak .
Parçalardan biri göğüs km gösterge panelinin bulunduğu bölümün dış kapağı
Diğeri orta sürgülü kapının iç ray plastik kapağı . Ama nette hangi isimle aratacagim bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum
Fotoğraflar temsilidir aracım Peugeot Partner
Ram Sorunu Ram Soket Girişleri
Arkadaşlar ram girişinde gördüğünüz gibi bir hasar meydana geldi . Bilgisayar açılmıyor sebebi bu olabilir mi acaba.
Ve tamiri mümkün olurmu
s7 imei tamiri
|
s7 recovery boting ekranı çıkıyor ilerlemiyor
|
Oyun oynarken ekran kararıyor
|
|
El Hedaye Teşterek, Velev Kâne Beşbölek. |
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 26
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 6.344 (Bu ay: 307)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası