120 bin tl ye araba olmaması...
Arkadaş ne günlere kaldık. 120 bin tl ye az para mı normal şartlar sabit maaşla bile biriktirilemiyecek bir paraya araba yok. Olanlarda 2011-2012 fiesta 1.4 benzin, , 2013 clio 4 dizel veya 1.2 benzin, 2014 fluence dizel.
Fiesta dediğimiz fluence dediğimiz arabalarında en boşu yani eskiden yüzüne bakılmayan 40-50 bin tl arasında araba sürmeyi öğrenmek için alınan arabalardı. Bildiğiniz teneke hiçbir özellikleri yok.
Fiyatlar düşer düşer deniyor da düştüğü yok adamlar hewr ay ilan yenilerken 3 er 5 er artırarak koyuyorlar fiyatları güya piyasanın durmuş hali.
Yazık halimize ya bir araba almak için 100 bin tl kredi mi çekelim ev mi alıyoruz sanki 5 6 sene kredi borcumuz olsun.
Olan arabalar ya km si düşürülmüş ya da her tarafı boya kaza darbeli arabalar yani hepsi 7 8 yaşına girmiş araçlar artık hiçbiri haliyle hatasız olmuyor. Araba ihtiyaç derdik de artık bildiğiniz lüks oldu ülkede. 120 bin tl ye bu tenekeleri alacağıma 130 bin verip sıfır egea alırım o da teneke zaten ama olsun en azından sıfır hatasız olmuş oluyor.
Battle Royal oyunlarını bırakma kararı
Belli bir yaştan sonra mıdır yada yeteneksizlikten dolayı mıdır battle royal oyunları olmuyor. Senden iyileri hep oluyor yetişemiyorsun bir zaman sonra zevk alamıyorsun. Bırakacağım hepsini yüzlerce başka oyun var zaten battle royal oyunlarına girmekten diğerlerini unutuyoruz hep bağımlılık yaptırıyor zamanla. Jahrein, pintipanda, metmellow gibi yayıncılarında hiç oynadığını görmedim ben zaten, yayınlarına bir keresinde beceremiyoruz demişlerdi. :) Zaten iş güç var akşam gelince 2 3 saat keyif alarak oyun oynayalım diyoruz hayattan soğutuyorlar herkes sanki profesyonelmiş gibi oynuyor yetişemiyorsun.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Benimle aynı fikirde olup rekabetçi oyun oynamayanlar var mı? Yada bu tür oyunlardan vazgeçemeyecek olanlar?
|
Takip ettiğiniz yabancı siteler var mı?
Merak ettim günlük girip baktığınız önerdiğiniz var mıdır?
16 GB 3200 MHz CL 16 ya da 3600 MHz CL16
|
|
2020 Macbook Air aldım İ5 işlemcili
|
Gece modu
|
Dolandırılma konusu yardım edebilir misiniz?
|
Meslek: Veteriner Hekim
İlgi Alanları: Telefonlar
... |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.391
İkinci El Bölümü Mesajları: 40
Konularının görüntülenme sayısı: 44.126 (Bu ay: 1.060)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.784 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar