4000 Serisi HANGİ EKRAN KARTI?
Arkadaşlar merhaba,
Asus Dual 3060Tİ V2 OC ekran kartımı satışa koydum.
Kasama sığma konusunda sıkıntı yaşayıp yaşamayacağını kestiremediğim Gigabyte'ın alttaki modelini
https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N407TSWF3OC-16GD/sp#sp
Ve
MSI'ın aşağıdaki modeli arasında kaldım
Cooler Master HAF 912 kasam var.
En büyük endişem sığma konusu.
Bir de 4070 ti super ile 4070 super arasındaki farka değer mi?
MEVCUT SİSTEMİME TAKVİYE
|
SİSTEM GÜNCELLEME HAKKINDA
Arkadaşlar merhaba,
2014'ten beri güncellediğim bir sistemim var.
En son Ryzen 5600x aldım ancak anakart ile uyumsuzluk olduğu için geri iade etmek durumunda kaldım.
Ekran kartı, ram ve ssd'leri sabit tutup şu an nasıl bir güncelleme yapmamı önerirsiniz?
Sistemimdeki parçaları aşağıda görebilirsiniz;
- İşlemci: AMD Ryzen 2600
- Anakart: Asus TUF X470 Plus Gaming
- Ekran Kartı: Asus Dual 3060ti
- SSD: 120 GB Kingston ve nMve Sandisk 1 TB
- HDD: 1 TB WD
- Kasa: Cooler Master HAF 912 750w
- RAM: Corsair Vengance 16 gb 3000 mhz
İşlemci ve anakart değişikliği gibi görünüyor ancak kasa uygunluğu da soru işareti bende, biraz eski nesil bir kasa malum.
Dönüşünüzü bekliyorum.
Herkese merhaba arkadaşlar,
Yakın zamanda SUV alma düşüncem var. Piyasa bu kadar yükselmişken şartlar baya bir zorlayacak ama gençlik hayalimi gerçeğe dönüştürme gibi bir hevesle bir süredir araştırmaya başladım.
Son 10 günde baktığım 3 model olan C5 Aircross, 3008 ve Seat Ateca'da ciddi fiyat artışları gözlemledim.
Buna alternatif tamamen liste fiyatı üzerinden Tuscon - Comfort'lara da gözüm kayıyor artık.
2. elde kriterlerim 2019 yılı ve üzeri olması ile 40.000 km altı olması aslında . Sıfır zaten Tuscon bulunursa mantıklı gibi göründü.
Sizin de bu araçlar hakkındaki yorumlarınızı ve varsa alternatif önerilerinizi öğrenmek istiyorum.
Çok teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar,
Boyum 1.94 m, kilom 105 civarı uzun zamandır oyuncu koltuğu arıyorum ve geçen Vatanbilgisayarda CH120 denedim içime de sindi.
Ancak bu 3 model arasında hepsi aynı mı? Hagisini almalı sizin de fikrinizi almak istedim. CH 130'larda oyun kampanyası da var.
Yorumlarınızı varsa deneyimlerinizi rica ediyorum.
AMD Ryzen 5 5600X İÇİN ANAKART
Arkadaşlar merhaba,
Hali hazırda 3060ti ekran kartı ile Ryzen 2600 işlemci kullanıyorum. İşlemciyi değiştirmeyi planlıyorum bu sıralar ve 5600x düşünüyorum.
Anakartım son BİOS güncellemesi ile AMD Ryzen 5000 serisi destekliyor görünmekte. Bunu deneyen, verim alan var mı? Fikrini almak isterim.
Anakart modelim;
https://www.asus.com/tr/Motherboards-Components/Motherboards/TUF-Gaming/TUF-X470-PLUS-GAMING/HelpDesk_CPU/
Arkadaşlar merhaba,
TV değiştirmeyi düşünüyoruz. Bu 2 model arasında 1 sene fark var. Aslında kağıt üstünde 1 nokta hariç tüm özellikleri aynı. Q60R'de ekran panelde 100hz iken Q60T'de 50hz.
Sizlerin bu 2 tv için fikrini ve olursa alternatif model önerilerini öğrenmek istedim. 7000 TL geçmek istemiyorum pek.
Şimdiden teşekkürler.
Q60R;
https://shop.samsung.com/tr/55-6-serisi-4k-qled-tv?
Q60T;
SAMSUNG GALAXY NOTE 9 YERİNE TAVSİYE
|
|
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 8 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.389
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 24.990 (Bu ay: 599)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.379 (Bu hafta: 28)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar