hangi rx 6700xt
1.
2.
3.
bütçem max 9.500 gönlüm 6800 den yana ama onunda en ucuzu 13.5 dan başlıyor daha serin çalışıcağını düşündüğüm için 3 fanlı bir model istiyorum fakat asusun bu modelinin soğutması okuduğum kadarıyla iyi gibi ve yanlış bilmiyorsam asus da 3 yıl garanti var
ilk olarak 2. el 6800 6800xt gibi kartlara yöneldim fakat heryer mining kartlarla dolu garantisi olsa dahi yaptıkları bakımlar bios ayarları vs gibi şeylerden garantilerinin yandığını düşünüyorum bu sebeple max bütçeme uygun bu kartlar la karşılaşıyorum
buradaki kartlarla ilgili fikir öneri ve düşüncelerinizi rica ediyorum
2 anakart arasında kararsız kaldım
- Anakart
2. Anakart
bu kartlardan birini almak istiyorum
bütçe olarak 4 bin e kadar çıkabilirim fakat anakarta okadar vermek istemiyorum monitör de almam lazım mümkünse 3 bin in altında tutmaya çalışıyorum ve bu kartlar dikkatimi çekti
anakartta aradığım özellikler
4 slot ram yeri olmalı
şıkır şıkır bi kasa yapmak isiyorum o sebeple argb pinleri olmalı ayrıca fan ve içine takıcağım ışıklar yazılımla kontrol edilmeli
şart değil ama atx bi yapıda olsun istiyorum kasayı doldursun
wifi olması gerekmiyor kablolu kullanıcam interneti
işlemci olarak r5 5600 aldım kısmetse rx 6700xt ( 2. el )almayı planlıyorum bikaç gün içinde
aradığım kriterlere uyan bu 2 kartı buldum
sizce hangisi ?
cl7 ram in yanına cl9 olurmu ?
|
fx6300 ve asus m5a97 evo r2 2lisi o.c. nasıl yapılır ?
|
fx6300 ve asus m5a97 evo r2 2lisi o.c. nasıl yapılır ?
|
64 bit işletim sisteminde ram den sebep pc kilitlenmesi
|
2 Kart için Aradaki 100 TL Verilirmi ?
|
Win7 64 bit Sorunu ve PC donması
|
Win 7 64 bit kuramama
|
|
Anakart ASUS m5a97 evo r2 Ram http://www.gskill.com/e...duct/f3-12800cl7d-4gbrm Soğutucu Thermaltake golden orb 2 PSU Collermaster gx 650w psu Ekran Kartı Saphire hd 7850 Dual-x o.c. |
sorunsuz alışverişlerim : IeVeN ( işlemci ) sorunlu alışverişlerim : mtasova ( Anlaşmamıza ragmen ürünü başkasına satmış ) argimax ( Sattığı Ürün Resimlerindeki Gibi Gelmedi ) |
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 239
İkinci El Bölümü Mesajları: 75
Konularının görüntülenme sayısı: 3.556 (Bu ay: 78)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware