Buzdolabı ayağından yağ akıtıyo
Arkdaşlar vestel marka buzdolabı ayağının altından yağ akitmaya başladi soğutmasinda ve dondurucusnda herhangi bi sorun yok ne yapmam gerekir
11 bütceyle 2.el tavsiye
Arkadaşlar 2.el 11bin butceye oyun icin sade kasa ariyorum sahbnden ilanlara bakiyorum ama anlamiuorum kaziklanmakda istemiyorum Bursadan yiğene hediye alicam yardimci olabilecek ilan atan olursa cok sevinirm.
Biraz acil bu sistem alinir mi
Kasa ve tüm parçalar sıfır ayarındadır 1 2 ay kullanıldı. 8 ay garantili faturalı. İşlemci : i7 3770 -- Ram : 16GB -- Ekran Kartı : 4GB Gtx 750Ti DDR5 -- Depolama : 256GB M.2 Nvme Ssd. Fiyat 7200
Alinir mi arkadaslar
Klima yetkili servis becerisizliği
Klima yetkili servis yapmış oldgu hatali montaj klima bayisine durumu ilettim Genel mudurlukden aradilar duzeltmek için para istediler size onay kodu gelmis kodu servise söylemissiniz dedi.
Yer müsait olmasina rağmen ustayim diye yetkili servis olmuş şahiş bunu hesap edememis sonradan gordum servise wp den resmj yolladim geri donus yapmadı.
Egea cros lastik seçimi
Arkadaşlar aracın üzerindeki lastik ilk lastikleri falcen 215 55 17
Aracim 1.6 laungeplus 2021
Sahbndende baktim ordakilerle benmkinkn lastik ebatlari farklı yeni lastik almam lzzım ölcüleri kaç olmalı bilemedim yardimci olurmusunuz
Whatsapp surekli onay kodu geliyo
Arkadaslar kardesin teline surekli whatsap onay kodu geliyo birisi calmaya mi çalisiyor ne yapabilirz
XIAOMI MI tv stick LG vebos
Lg smart tvimde netten film izleyemiyorum sade youtubeden izleyebliuorum flash disk taktim sorun cozulmedi fabrika ayarlarına donunce çozuluyor ama kısa sürede yine bellegi dolup tarayicidan izletmiuor.XIAOMi tv stickler var bunlardan alıp taksam sorunuma kalıcı ćözüm olur mu
Şebeke sorunu
Arkadaşlar sony kullanirken evde cok iyi cekiyodu samsung a33e gectim ayni hat evde cekmiyo konusamiyorum sesim gitmiyo operatoru aradim gerekli ayarlari yaptilar ama degisen bise yok,ama disarda sorun yasamiyorum rahat konusabliyorum sorunum evvde çekmeme buna yapacak bise varmı
A33 ekran koruyucu
Netten a33e uygun ekran koruyucu aldım ama sağdan soldan Altan üsten heryerden boşluk var.6.5 inçlik Bi ekran koruyucu alsam ekranı komple kaplarmi
Samsung a33
Arkadaşlar evde oppo 20w lik şarj aleti var ona taktım şarj almadı başkasının Samsung 15w şarj aletine taktım şarj aldı sorun nedendir şimdi netten şarj aleti Alicam ya şarj etmezse diye korkuyorum tel Samsung a33
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 206
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 16.762 (Bu ay: 253)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware