sadeC: Yerli Discord Alternatifi Yayında!
sadeC: Türkiye'nin Yeni Nesil İletişim Platformu Yayında!
Popüler iletişim platformlarına alternatif olarak geliştirilen sadeC, kullanıcı dostu arayüzü, güçlü özellikleri ve güvenli altyapısıyla resmen yayına girdi. adresinden erişilebilen sadeC, bireyler ve topluluklar için kesintisiz yazılı ve sesli iletişim imkânı sunuyor.
Günümüzde dijital iletişim platformlarına duyulan ihtiyaç hızla artarken, sadeC kullanıcılarına hızlı, güvenli ve kesintisiz bir iletişim deneyimi sunmayı amaçlıyor. Özellikle Discord’un Türkiye’de erişime kapatılmasının ardından, sadeC yerli bir alternatif olarak geliştirildi ve tamamen kullanıcı odaklı bir yapıyla tasarlandı.
sadeC’in Öne Çıkan Özellikleri
- Sesli ve yazılı sohbet: Gerçek zamanlı iletişim için optimize edilmiş güçlü bir altyapı.
- Özel ve genel odalar: Kullanıcılar kendi topluluklarını oluşturabilir ve kişiselleştirilmiş odalar açabilir.
- Ekran paylaşımı: Toplantılar, oyunlar ve eğitim amaçlı paylaşımlar için kesintisiz ekran paylaşımı.
- Kullanıcı dostu tasarım: Minimalist ve karanlık mod destekli arayüz ile rahat kullanım.
- Güçlü güvenlik altyapısı: Verilerin gizliliğini koruyan gelişmiş şifreleme ve güvenlik önlemleri.
sadeC, hem bireysel kullanıcılar hem de topluluklar için esnek ve ölçeklenebilir bir yapı sunarak, herkesin kolayca erişebileceği bir iletişim ağı oluşturmayı hedefliyor. Platform, özellikle oyun toplulukları, iş ekipleri, eğitim grupları ve arkadaş grupları için ideal bir çözüm sunuyor.
LG 24GN650-B Hakkında
Merhaba,
24" IPS/VA 144 hz monitör bakıyorum. LG'nin bu modeli güzel duruyor.
Daha önceden SAMSUNG 24" CFG73 kullanmışım fakat çerçevelerin yanındaki renk değişimi sorunundan dolayı iade etmiştim. Bu nedenle tekrar 24" 144 hz monitör bakmaya karar verdim.
Aşağıdaki monitörü kullanan ya da fikri olan var mı?
https://www.itopya.com/lg-238-24gn650-b-144hz-1ms-2xhdmi-dp-fhd-freesync-premium-gaming-monitor//
65 inç tv tavsiyesi
|
24" Monitör Tavsiyesi (RTX 2060 sistem)
|
|
Eskilerden kim kaldı?
|
Yeni mezun bilgisayar mühendisiyim, sorularınızı alıyım
|
XSplit 3 aylık lisans çekilişi
Sizce bu kanal tutar mı?
|
2000 liraya kadar sistem yorum, tavsiye
|

Son Giriş: 22 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.234
İkinci El Bölümü Mesajları: 121
Konularının görüntülenme sayısı: 17.737 (Bu ay: 492)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 225 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO