Tab S9 ultra vs ipad pro
Evde rtx 3060 laptop var hiç kullanmadığım için elden çıkarıcsm gündüz işyerinde bolca vakit bulduğum için oyun oynuyorum telefondan mobil oyunlar için şarz konusunda sıkıntı çekmiceğim ve performans üst düzeyde ve ısınmıcak bu iki tabletten hangisini almalıyım tabi eve gidincede arada film izlerim ekran kalitesi de önemli
Merhaba arkadaşlar 1 2 gün içinde telefon alacağım. Akıllı telefonda önceliğim oyun (wild rift), kamera, ve bolca sosyal medya videoları dizi film izlemek. İphone 13 te karar kılmıştım ama s22 ultra ile aynı para olmasının yanında kağıt üstünde donanımsal anlamda s22 ultradan geride kalıyor bu durum kafamı karıştırdı. Öte yandan fiyatının ucuz olmasından ötürü s22 küçük olan modelini en başta almayı düşündüm lakin heryerde okuduğum aşırı ısınma ve 5, 5 buçuk saatte bataryasının bitmesinden dolayı s22 den korktum siz hangisini önerirsiniz.
Gafeorce now bağlantı sorunu
Bugün geforce now aldım 3 aylık eskiden avrupa sunucusunda oynadğım zamanlarda 50 60 ping alarak sorunsuz oynarken şuan tr serverlarında 40 50 ping ölçüm yapıyor ve hem gecikme yüksek hissettiriyor hemde çok aşırı pikselleşme var vede lolde fps yüksek gösterirken 20 30 fps te oynuyorum daha önce böyle değildi bu gameplus olduktan sonra ekstra bi uygulama yada ayar mı var bilen var mı
249 watt Elektrikli bisiklet
Merhaba arkadaşlar öncelikle B ehliyetim haksız bir sebepten dolayı alındı arabaya binemediğim için kısa mesafeler arası elektirikli bir bisiklet almaya karar verdim yanlız aklıma takılan birşey oldu 249 watt olunca ehliyet ve plaka istenmiyor yuki yk41 modelini bir mağazada inceledim motorun asıl gücü 2000watt olmasına rağmen fabrika plaka istemesin diye 249 watt olarak göstermiş mağazadaki bu motoru adam aldığım zaman hiç bir sorun yaşamıyacığımı söyledi sonuçta kağıtta 249 watt gözüküyormuş. Bu konuda ne düşünüyorsunuz almalımıyım?
Tv mi monitör mü
Series S için ViewSonic VX3276-2K-MHD 32 inç lik monitör mü daha mantıklı olur olur yoksa vestelin 43u9500 4k (hdr10 var) tvsi mi iyi olur benim için önemli olan görüntü güzel olsun konsolda hdr deneyimim hiç olmadı sırf hdr olsun diye bu tv yi buldum sizce çok fayda sağlıyacak birşey mi bu hdr. Çıkabileceğim max bütçe 3500 konuyu yanlış yere açtın diyip başka yere taşımayın lütfen başka yerlerde cevap veren yok. Bugün alacağım kesin İnternet alışverişi yapmıyorum alacağım yerler vatan media teknosa.
LG 32QN650
Bu monitörü buldum xbox series s için almayı düşünüyorum hem 32 inç, hdr10 var 2k ips ve ekranı 10bit yazıyor özelliklerinde series s de oynıyacağım için ve rekabetçi oyunlara öncelik vermediğim için genel olarak 60 fps üstü bi oyun yok zaten önerir misiniz monitörü?
Farcry 5 alınır mı?
Farcry 5 xboxta fiyatı 74 liraya düşmüş sizce alınır mı daha önce farcryın hiç bir oyununu oynamadım
Final fantasy 15 sorunsalı
Arkadaşlar final fantasy evrenine bu oyunla giriş yaptım şuan oynamaya devam ediyorum normal zorluktayım chapter 14 e kadar geldim oyun birden aşırı zorlaşmaya başladı eziyete döndü diyebilirim 3 başlı köpeği kesmek için 40 dakika uğraştım 100 tane pot kullandım levelim 45 level lakin 40 level yaratıkları bile zorlanarak kesiyorum uzun sürede ve çok hızlı saldırıyorlar dodge yapmaya kalmadan ve sürekli tek yiyorum oyunun bana verdiği silahlarla ilerliyorum yani görevlerden gelen kraliyet silahları diyim nerde yanlış yapıyorum sizce bu oyunun böyle olması normal mi?
Microsoft store den indirime girmiş 230 tl ye red dead redemption 2 special edition aldım demin ama indirlecek bir dosya yok anlamadım arkadaşlar bir türlü yapamadım yardımcı olur musunuz? Cihazım xbox series s
Xbox series s için 4k tv ye gerek var mı?
Xbox series s'imi şuan 32 inç 1080p eski bir philips lcd Tv de kullanıyorum.Bf 5 fln oynuyorum genel olarak oyunların grafik seviyesi fena gelmiyor ama çözünürlük bana düşük geliyor gibi sanki. Vestelin 50ua9600 modeline geçmeyi düşündüm sonra baktım ki series s in 1440p desteklediği oyun sayısı çok çok azmış 1080p çopu oyun. sizce 4k tv ye geçmenin faydası olur mu? Görüntü lcd ye göre daha da güzelleşir mi?
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 551
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 17.812 (Bu ay: 248)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware