85 İnç Lg mi Samsung Mu?
Merhaba 85 inç bir tv almak istiyorum. Aklımda iki model var
LG 86QNED91
Samsung 85qn90c
İkisi de mini led Tv'ler. Normalde LG'nin bu modelinden haberim yoktu ancak Youtube'de birkaç video izledikten sonra ikisi arasında kararsız kaldı. Şuan 85 inç tarafında hangisini önerirsiniz. Bütçeden bağımsız olarak konuşabilir veya başka modeller de önerebilirsiniz.
Ayrıca yine 85inç tarafında Samsung'un 8K Tv'leri hakkında ne düşünüyorsunuz. 8k'ya gerek var mı? Normal HD ve 4k yayınlarda da 8k TV'nin farkı ortaya çıkar mı panelden dolayı. Düşündüğüm model samsung 85qn900c.
Biliyorum arada çok fazla fiyat farkı var ama almışken en iyisini almak istiyorum. Deneyimleyen ve bilgili kişiler yardımcı olursa çok sevinirim. Teşekkürler.
2.5 Milyon Elektrikli mi Benzinli mi?
Arkadaşlar çok kararsızım. Ortalama 2.5 milyon bütçe ile elektrikli mi yoksa benzinli araba mı almalıyım bilmiyorum.
Burada kullanım önemli ancak ileride arabanın daha fazla değerlenmesini de göz önünde bulunduruyorum. Bu da benim için önemli kriter.
Şu an Mercedes tarafında EQB veya Tesla'ya araçlara bakıyorum.
Mercedes seçilecekse elektrikli GLB muadili EQB mi yoksa benzinli yeni makyajlı kasa GLA mı mantıklı?
Mercedesin menzilleri çok problem mi bilmiyorum. 410 diyor ama muhtemelen 300 350 arası bir menzil verecektir.
Benzinli tarafta Mercedes GLA ya da Audi Q3 bakıyorum.
Sizce hangisi mantıklı. Elektrikli mi yoksa benzinli araç mı?
Ayrıca şu an elektriklerdeki ÖTV benzinliye göre daha mı az? Onu konulara da çok hakim değilim. Tecrübelerini aktarmak isteyenleri dinlerim.
Audi Q3 Tavsiye?
Herkese merhaba, audi a3 almayı planlıyorum. Ancak araçların modelleri konusunda kafa karışıklığım var.
Sanırım sadece 2021 modeller hybrit, diğerleri direk benzinli olarak geçiyor.
Ayrıca donanımda da bazı kişiler S-line yazıyor ama anahtarsız giriş çalıştırma ve start stop olmuyor.
Ayrıca Q3 sportpack de bakıyorum. Normal Q3 ile aradaki farka değer mi bilemiyorum.
Öte yandan bayide sıfır araç bulamıyorum.
2021 model ve üstü Q3 konusunda bilgisi olan var mı? Bu konuda tavsiye ve yönlendirmelerinizi bekliyorum.
Herkese teşekkürler.
Logitech Pro X mi Logitech G935 Mi?
|
Sorgulamada virgül ayırma
|
Dokunmatik ve hd ekranlir
|
Megane 2 beyin değişimi
|
100 tl ye kadar kulaklık önerisi (kafaüstü)
|
Adobe cs4 as3 Preloader
|
LG 42LE7500 Kullananlar dalsın içeri...
|
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 106
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.292 (Bu ay: 136)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri