Tesla Model Y SR Oyun hangi oyunlar var? & Eğlence sistemi - Netflix - Disney - Youtube - Youtube Music - Spotify - Toybox
1dk.da Tesla nasıl sipariş edilir?
Ödeme öncesinde, email ile fiyat onayı talep edilmekte yine uygulama üzerinden fiyat onayı verilip, trafik sigortası sisteme yüklenmekte. (sigorta ödeme sonrası da yapılabilir.)
Tesla için ödeme nasıl yapılır?
Sipariş & Ödeme & Sigorta evrağı yüklenmesi sonrası Tesla teslimat randevusu nasıl alınır?
Tesla aracımızın bize faturalandığını Tesla uygulaması üzerinden nasıl görebiliriz?
15 sene önce başlayan DonanımHaberciliğim :)
15 sene önce donanımhaber'e katıldığımı bir hatırlatma mesajıyla farkettim, neredeyse her konuyla ilgili bilgiye ulaşabildiğim donanımhaber'de geçirdiğim 15.sene mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim.
Seneler çok çabuk geçiyor gençler, zamanın kıymetini bilelim...
Opel Astra Elektrik İncelemesi ⚡
Çok fazla elektrikli araç inceleme fırsatım oldu 100-110kw elektrikli motorlar gerçekten geleneksel motorlara göre çok daha performanslı (malum aktarma ve elektrik teknoloji farkı). Opel Astra sürüşü ve özellikleri keyifli bir araç.
BYD Seal U - DM i incelemesi
Mutlaka sürüş testine çıkılması gereken araç, ilk izlenimlerim olumlu (malzeme kalitesi ve işçilik)
İlginç detayları olan, keyifli bir D SUV araç.
Pikap Önerisi (Çok araştırıp aldığım bu modeli önerebilirim.) 🎶 🎙️ 🎼
Çok araştırıp aldığım bu modeli önerebilirim.
⚡️Elektrikli BYD ATTO 3 ile ilk tanışma (kısa inceleme - ilginç detaylar) 150kw güç ile 420km menzil, görülmeye değer.
Lastik şişirme pompası tavsiyesi.
Piyasada en çok bilinen biri mobil (bataryalı), biri kablolu (çakmak prizli) ürünü kullanma fırsatım oldu. Xiaomi olan bir kere yolda kalmaktan kurtarmıştı ve onlarca kere bisiklet, top, scooter tekeri şişirdim. Umarım inceleme fikir verir. (Mutlaka bu veya benzeri bir ürün almanızı öneririm)
Xiaomi taşınabilir şarjlı kompresör hava pompası ve osram lastik şişirme kompresörü tyreinflate 450 detaylarını paylaşmaya çalıştım, yorum ve tercih sizin.
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 13 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.321
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 75.814 (Bu ay: 2.723)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 568 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası