Sizce bu süreler nasıl?
Elektrikli aracınızı siz ne kadar sürelerde şarj ediyorsunuz?
Elektrikli aracımı İstanbul - İzmir otoyolunda nerede şarj ederim? - Model Y SR Soğuk Havada nasıl?
Elektrikli Araç (Tesla Model Y SR) İzmir - İstanbul yeterli istasyon var mı?
En Ucuz "DJI MIC" MINI Kutu Açılışı & İnceleme - Osmo Pocket 3 & Osmo Action 5 pro bluetooth ile tanıtım nasıl yapılır?
Sosyal medya içerik üreticisi için en doğru kamera, en doğru mikrofon hangisi?
Apple Watch Se/6/7/8/9/10 Cellular - eSim - Şebeke Tanıtma - Saat Üzerinde Hat Aktivasyonu Nasıl yapılır?
Vodafone için ben bu işlemi yaptım genel olarak diğer operatörlerde benzer işlem yapılacaktır.
Monster Tulpar T6 V3.2.4 - RTX4070 - i7-13700HX - 16" yaklaşık bir haftadır kullanıyoruz, bir sorun ile karşılaşmadık. Öte taraftan ram'ini 32gb ve diskini 2tb'a yükselttik, Samsung 980 pro disk'e işletim sistemini taşıdım okuma hızı 7000'lerde ama performansta bize yansıyan bir değişiklik olmadı, 2tb ama oyunlar için bolca yer bıraktı...
windows 11 pro ve office 2021 yükledik.
Monster Notebbokların klavye ışıklarında problem yaşayanlar için çözümü hızlıca tarifledim, aslında donanımsal bir problem yok Control Center'ın ve klavye ışık programının yüklü olmamasından kaynaklanıyor.
Monster Tulpar T6 V3.2.4 - RTX4070 - i7-13700HX - 16" - 16gb DDR5 - 1tb disk ile windows 11 açılış süresi (bence daha iyi olabilirdi, sanırım bios açılışı uzun sürüyor.)
Tesla Model Y SR Oyun hangi oyunlar var? & Eğlence sistemi - Netflix - Disney - Youtube - Youtube Music - Spotify - Toybox
1dk.da Tesla nasıl sipariş edilir?
Ödeme öncesinde, email ile fiyat onayı talep edilmekte yine uygulama üzerinden fiyat onayı verilip, trafik sigortası sisteme yüklenmekte. (sigorta ödeme sonrası da yapılabilir.)
Tesla için ödeme nasıl yapılır?
Sipariş & Ödeme & Sigorta evrağı yüklenmesi sonrası Tesla teslimat randevusu nasıl alınır?
Tesla aracımızın bize faturalandığını Tesla uygulaması üzerinden nasıl görebiliriz?
15 sene önce başlayan DonanımHaberciliğim :)
15 sene önce donanımhaber'e katıldığımı bir hatırlatma mesajıyla farkettim, neredeyse her konuyla ilgili bilgiye ulaşabildiğim donanımhaber'de geçirdiğim 15.sene mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim.
Seneler çok çabuk geçiyor gençler, zamanın kıymetini bilelim...
Opel Astra Elektrik İncelemesi ⚡
Çok fazla elektrikli araç inceleme fırsatım oldu 100-110kw elektrikli motorlar gerçekten geleneksel motorlara göre çok daha performanslı (malum aktarma ve elektrik teknoloji farkı). Opel Astra sürüşü ve özellikleri keyifli bir araç.
BYD Seal U - DM i incelemesi
Mutlaka sürüş testine çıkılması gereken araç, ilk izlenimlerim olumlu (malzeme kalitesi ve işçilik)
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.335
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 83.329 (Bu ay: 3.156)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 572 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası