<< RİZELİLER, RİZE'DE YAŞAYANLAR GELİN BAKAYIM BURAYA >>
Selamlar herkese,
Önümüzdeki bu haftasonu iki günlüğüne Rize 'de olacağım. 2 Gün boyunca nereleri dolaşabilirim? Liman lokantası Ramazan ayı sebebiyle gündüz kapalı mıdır? Yaylaya falan bu mevsimde çıkılır mı? Gürcistan tarafına gitmek mantıklı mı?
E-SPOR Takımı Kurmak
Selamlar,
Bu konu hakkında düşünceleriniz nedir? Bir oyun belirlenip e-spor ekibi kurmak istesek nasıl olur? Her türlü ekipman var, güzel bir bilgisayar da var ama sanki harcanıyor elimde
Ne dersiniz?
Tapudaki Hacizler Hakkında
Selamlar herkese. Bir konu hakkında hukukçuların görüşünü almak isterim.
2011 yılında peşinen parasını ödeyip (elimde banka dekontu vs mevcut) topraktan girdiğim bir proje var. Bu proje 2012 yılında tamamlandı fakat tapusu bize türlü dalaverelerle bir türlü teslim edilmedi. Bu arada bu firmaya borçlarından ötürü envai çeşit haciz geldi ve firma battı. Biz tapuyu alamadığımız için 2015 yılında iptal / tescil davası açtık ve 2019 yılında kazandık. Tapu üzerimize 2019 yılında hacizli geçti. Borçlar firmanın hacizlerinden kaynaklı ve en son konulan haciz 2019 yılına ait. Bunun üzerine takyidatlardan ari olması için ikinci bir dava açtık onun süreci devam ediyor.
Sormak istediğim şudur; tapuda konulan hacizlerin hiçbiri işleme konulmadı 5 yıldan fazla bir zaman oldu. Haciz listesinde 2013, 2014 yıllarından kalma hacizler de var. Bunların (tam detayını bilmiyorum) harç vs ödenerek temizlenebildiğini duydum.
Birey olarak her ay düzenli olarak mahkemeye gidip bunları biz kendimiz temizletemez miyiz? Nasıl bir yol izlememiz gerekir?
Teşekkürler.
NOKIA 3310 IMEI AKTIVASYON
Selamlar,
Elimde tuşlu, takoz eski tip nokia 3310 (5NHM-5NX) cep telefonu mevcut. Bu cihaz yıllardır açılmadığından imei kaydı vs herşeyi gitti.
Kondüsyon ve kozmetik olarak tertemiz durumda, her şeyi orijinal. Nostalji amaçlı kullanmak istiyorum,bu cep telefonunun imei kaydını nasıl değiştirebilirim?
Teşekkürler.
<< Güncel Durum Nedir? >>
Selamlar Herkese,
Muonline ile ilgili Türkiye'deki son durum nedir? 2000 'li yılların başında bu oyun pek popülerdi. Şimdi ne alemde? O dönem bu oyunu oynayanların tamamına yakınının ya ölmüş ya da ölmek üzere olması gerekir.
Ender 3 Pro Mavi Ekran Sorunu
Selamlar,
Bu sorunu yaşayan var mı bilmiyorum ama cihazı açtığımda masmavi ekran geliyor ve en ufak bir tepki vermiyor makina. İki anakart denedim ikisinde de görüntü gelmedi. Anakarta sadece LCD paneli bağlayıp elektrik verdim yine aynı. Firmware atmayı denedim ama değişen bir şey olmadı. Sorunun ekranda mı yoksa kartta mı olduğunu nasıl anlarız?
Teşekkürler.
<< C# .net MVC SQL ve MACOS :) >>
Selamlar,
Konu klasik aslında. macOS M1 chipsetli bir makinada sorunsuz, windows ortamındaki rahatlığa eşdeğer c# uygulamaları, mvc projeleri geliştirmek ve bunları SQL ile haberleştirmek istiyorum aslında. Sizin en stabil ideniz, uygulamanız nedir? Ne yaptıysam ne ettiysem windows ortamındaki rahatlığı bulamadım. Tavsiyelerinize açığım.
Torun Sahibi BizMU tayfası nerede?
Selamlar herkese,
Geçenlerde bir başlık açtım fakat MU olayı sanırım Türkiye'de öldü gitti. Kimseden ses seda yok, herkes bir tarafa savrulmuş.
Beni bilen tanıyan çıkar belki, Atakan ( HolyAty ) ben. BizMU 'nun çılgın zamanlarında (2004-2006 civarı) sunucuyu bir dönem çalıştığım internet kafede host etmiş ve adminliğini yapmıştım. Sonra askerlik, ardımdan iş yerinin sunucuyu sahiplenmemesi vs derken gümbürtüye gitmişti BizMU sunucusu. Öyle ki o dönemler hatırlayanlar bilir, sunucuyu gece çok gürültü yapıyor ve elektrik harcıyor diye kapatıyordu kafe sahibi :)
Geçen zaman içinde kendi çapımda bazı denemelerim oldu fakat onda da destek bulamadım. Destek dediysem teknik anlamda yani. Trend nedir, hangi versiyonda patlatılma şansımız minimum seviyededir vs öğrenmek istedim. Tabi bu arada Bizmu ismiyle ortaya çıkan farklı kişiler, sunucular oldu. Onların Angelus (Mustafa) 'un kurup benim idare ettiğim BizMU ile alakası yoktu.
Şimdilerde hani diyorum elimde sunucu var boş boş duruyor, e internet desen o da var. Şöyle dinozorlar arası bir sunucu açıp takılmak nasıl olur? Kimler varım der?
Meslek: Sist. Uz.
| | |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 722
İkinci El Bölümü Mesajları: 36
Konularının görüntülenme sayısı: 7.297 (Bu ay: 129)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 351 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic