Üst komşu gece 4de kapımıza polis gönderdi
Daha önce gürültü(!) yapıyoruz bahanesiyle üst kattan camımıza mandalina fırlatmıştı. Üst komşu harici kimseden şikayet almıyoruz. Yöneticiye söylediğim de "deli o, çok fazla takmayın" cevabını aldım.
Dün akşam 3.20de arkadaşlarla normal bir şekilde muhabbet edip film izlerken camımıza çok sert vurulmaya başlandı. Arkadaşım camı açtı adam direk "biz uyuyamayacak mıyız yaaa" diye bağırmaya başladı. Arkadaşım sakin bir şekilde "noldu amca gürültü mü yaptık?" dedi, adam hala "biz uyuyamayacak mıyız yaaaaa" diye bağırıyor. Ev sahibini de dahil ederek "x böyle sapıkları nerden buluyor ya" diye bağırdı. Arkadaşım ciddiye almadan camı kapatırken "polisi çağıracağım" dedi. Biz ciddiye almayıp filme devam ettim. Mutfağa gittiğimde sokakta polis ışıklarını görüp meraktan camı açtım. Polis memuru "hakkınızda şikayet var kapıyı açar mısınız?" dedi. Memur kapıya geldiğinde durumu anlattım, daha önce de bizi tahrik ettiğini, yöneticinin söylediklerini söyledim. "Ben de fark ettim zaten, amca sıkıntılı, siz eğlenmenize bakın" dedi.
Böyle bir durumda ne gibi haklarım var? Bir daha tahrik ederse vereceğim karşılıkta tahrik indirimi alıyor muyum?
|
5000tl bütçeli sistem
|
Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]
|
Tüketici hakem heyeti savunması istendi
21.05.2020 tarihinde Yurtiçi kargo için bir şikayet oluşturdum, 09.06.2020 tarihinde savunması istendi ama 32 gün olmasına rağmen bir değişiklik yok. Savunma vermenin belirli bir tarih zorunluluğu var mı?
|
Meyve suyuyla karışık alkol bozulur mu
|
Macbook Pro HDMI görüntü sorunu
|
|
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.397
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 2.817.932 (Bu ay: 5.709)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.916 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor