Lava döküm kızartma tavası 30 cm ve 26x32cm 136.49 tl
Mudo online da Lava lar indirimli.
https://www.mudo.com.tr/lava-yuvarlak-izgara-tava-kirmizi-30cm-renksiz//
3 kat emaye , dısı 2 kat boyalı . Sadece online alımda. Magazada 186 tl. Lava nın Mudo için özel üretimi.
her evde kaliteli döküm tava olmalı. Diger ucuz modeller tek kat emaye kaplı, temiZleme zor oluyor.
Amerika seçimleri, Türkiye'ye yansımaları
ABD başkanlık seçimleri 3 Kasım’da yapılacak.Başkan Donald Trump ve rakibi Demokrat Parti’den Joe Biden ABD başkanlık ve kongre seçimlerinde karşı karşıya geliyor. Milyonlarca Amerikalı ülkeyi dört yıl yönetecek başkan için oy kullanırken dünyanın gözü de seçim sonuçlarında olacak.
Ülkemiz nasıl etkilenecek, ekonomik ve siyasal sonucları neler olacak?
seçimin neden salı günü yapıldığı ile ilgili merakı olanlar için :
1. Pazar günü kilise törenleri nedeniyle yapmak istemiyorlar. 2. Yollar kötü olduğu için pazartesi işçilerin evlerine dönsünler diye 3. Hasat Ekim ayında bitiyor. Bu nedenle Kasım ayının ilk salı günü yapılmasına karar veriliyor. (kaynak :twitter )
Fransız mallarına boykot çağrısı
Türkiye Otomobil Piyasası
Sıfır arac fiyatları ve paylaşımları konusu , sürekli amacından cıkarak , konuyu süreklitartışma ortamına sürüklüyor.
Görüş ve fikirlerimiz burada tartışalım. Diğer forumda amacına hizmet edecek şekilde fiyat paylaşımı için devam etsin .
herkese iyi forumlar...
lütfen tartışmalarda seviyeye dikkat...
Bugün eteblig den bir tebligat aldım. Buna göre 23 Mayıs 2020 tarihinde , tarafıma bir uyarı , kimlik sorgulaması yada uyarı yapılmadan , 9426 1593 SAYILI UMUMİ HIFZISSIHHA KANUNUNA GÖRE VERİLEN İDARİ PARA CEZASI gönderildi. (3150 TL ) . Etebligat bugün yapılmasına rağmen , cezayı ödemediğim için geçikme faiziyle ödeyeceğim konusunda bir not var.
23 Mayıs ramazan bayramının ilk günü ve o hafta blok sokağa çıkma yasağı vardı. Ve bu dönemde evden dışarı çıkmadım.
İşin ilginci bu cezayı yemem için, bir görevlinin bana bu cezayı kesmesi gerekli. İtiraz , Sulh ve Ceza mahkemesi aracılığı ile yapılıyormuş.
Öncelikle ilce emniyete gidip, ceza makbuzunu talep ettim. Yarın bulacaklar , bakalım ne çıkacak.
Benzer durum yaşayan oldu mu ?
Sulh ve ceza mahkemesi için dilekçe konusunda yardımcı olabilecek avukat arkadaşlar var mı ?
Philips 65pus8505 /2020 model
|
|
Toplu Laptop yada desktop alımı
|
|
H7 Ampul tavsiyesi
|
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.148
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 38.631 (Bu ay: 594)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.457 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar