Passolig 6222 Cezası aldım şimdi ne olacak
15 gün önce gittiğim bir maçta bireysel olarak işlem yapıldı ve 6222 maddesinden seyirden men cezası aldım bir seneliğine; ama bu cezayı sadece pasolig sisteminde görüntüleyebiliyorum. olayın üzerinden 15 gün geçti fakat elime herhangi bir resmi tebligatname ve benzeri bildiri gelmedi; e devlette de bu cezayı aldığıma dair resmi hiçbir şey gözükmüyor.
sadece pasolig sisteminden görüntülebiliyorum. Olaydan 2 gün sonra bu cezayı İptal etmeye yönelik bir girişimim oldu çünkü haksız yere bir ceza almıştım. acaba cezam onaylanmamış olabilir mi bilgi sahibi varsa aydınlatabilir mi teşekkür ederim.
Passolig 6222 Cezası aldım şimdi ne olacak
15 gün önce gittiğim bir maçta bireysel olarak işlem yapıldı ve 6222 maddesinden seyirden men cezası aldım bir seneliğine; ama bu cezayı sadece pasolig sisteminde görüntüleyebiliyorum. olayın üzerinden 15 gün geçti fakat elime herhangi bir resmi tebligatname ve benzeri bildiri gelmedi; e devlette de bu cezayı aldığıma dair resmi hiçbir şey gözükmüyor.
sadece pasolig sisteminden görüntülebiliyorum. Olaydan 2 gün sonra bu cezayı İptal etmeye yönelik bir girişimim oldu çünkü haksız yere bir ceza almıştım. acaba cezam onaylanmamış olabilir mi bilgi sahibi varsa aydınlatabilir mi teşekkür ederim.
Piyanoda çalmaya çalıştım şu şarkının adını bilen var mı?
Yabancı eskilerden bi şarkı adını hatırlayamadım
Airpods 2 satın aldım memnun kalmadım, ne dersem iade alırlar?
Selamlar, hepsiburadadan airpods 2 satın aldım ancak ses performansını beğenmediğim ve müzik dinlerken dışarıdan çok ses geldiği için iade etmek istiyorum. Toplasanız 2 kere kullanmışımdır. İade etmek için sebep olarak ne belirtmem lazım, ne dersem iade alırlar teşekkürler.
Elime havadan 30.000tl geldi nasıl değerlendireyim?
|
Yurtdışından içki getireceğim yakalanır mıyım?
İstanbul Havalimanı'na iniş yapacağım. Gümrük mevzuatına göre maksimum 1 litre alkol sokuluyormuş.
Daha fazla soksam kesin olarak yakalanır mıyım, herkesin bavulu xray cihazından geçiyor mu? Yakalanmamak için bir yöntemi olan varsa paylaşırsa iyi olur. Sadece konuyla ilgili tavsiye gelirse sevinirim.
Bu siteden AirPods pro almayı düşünüyorum güvenilir mi?
Gitarcılar buraya - Bu şarkıyı çıkartacak var mı?
Şarkının hemen başındaki gitar solosunu çıkartacak var mı?
Şu tişörtten nerede bulabilirim?
Bağlama Tavsiyesi
250 350 TL civarında bir bağlama almayı düşünüyorum maksat amatörlüğüm gitsin. Profesyonel bir şey bakmıyorum anlayacağınız. Şöyle bir link buldum hangisini almamı önerirsiniz?
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 814
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 179.740 (Bu ay: 3.629)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 223 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic