Arkadaşlar çok yüksek bir tepede müstakil bir evde oturuyoruz, yaz kış rüzgar alır, ben de aşağıdaki şemadaki gibi bir sistem düşündüm mümkün mü, ne diyorsunuz,
Özetle,
Bir rüzgar gülü 50kw elektrik motoru, pervaneler yardımı ile döndürüyoruz, Oradan gelen enerjiyi 100lt lik bir su tankını ısıtmak için kullanacağım, su ısıtıcı mantığıyla, aküye ihtiyaç yok sanırım, belki regülatöre bile ihtiyaç yoktur ne kadar çok ısıtırsa o kadar iyi, bu tank kombiden çıkan su ile birlikte peteklere oradan da kombiye geri dönecek, yani amaç kombinin ısıtma işlemi için fazla gaz kullanmasını engellemek

Arkadaşlar bir bilgimin bulunmamasıyla birlikte haberlerde elektrik dağıtıcısı seçebileceğim söyleniyor, daha önce tarafından denenen net bilgiyi paylaşayım, ben türktelekom internet kullanırken onu kapattırmadan turknet de aldım, modeme hangi şifreyi girersem o çalışıyordu,
Acaba bir eve 2 elektrik saati bağlatamaz mıyım, 2 fatura gelir, 15. Gün diğer saatten kullanırım,
Diğer sorum şu ben kendi saatimi okuyarak ödeme yapabilir miyim bu adamlar 35. Gün okumaya geliyorlar, 20. Gün fatura ödemeye gidemez miyim,
Teşekkürler
teknoloji firmaları arasından hangisi 2030 u görür derseniz google kesin görür derim
kişisel web sitemi senede 1000 kişi ziyaret ediyor, şöyle çok ucuza hosting yok mu ve güvenilir, google console giriş başına kuruş alıyor diyorlar bu doğru mu? free 300 dolarlık kullanıyorum ücretler pahalı baz seçtim yanlış seçmediysem aylık 160 lira yazıyor, bilgisi olan var mı?
300-500Tl arası 50k 100k arası hesap alacağım
|
|
|
|
|
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.615
İkinci El Bölümü Mesajları: 104
Konularının görüntülenme sayısı: 29.008 (Bu ay: 530)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 195 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar