Bu anakarta uygun hangi en iyi ssd alınmalı.
512GB veya 1TB yeterli veya hem ssd hemde başka anakart önerisi de olur.
Arkadaşlar 2016 sportage araca T5 K2501 android multimedya olarak geçen bir bir cihaz takıldı. 4GB 64gb olan model.
Araç içi görüşmede karşı tarafa ses bozuk gidiyor. Bunun bir ayarı var mı düzeltmek için.
Kia Sportage Ön Sağ Konsol Çatlaması
Kia 2016 model sportage satılığa veya takasa vereceğiz. Yetkili servis yapmıyorum dedi.
Şimdi satış veya takasta bu aracın fiyatından ne kadar düşmeli sizce? Bizdeki boydan düz çizik, çarpı değil.
Araç 1m civarında şu an.
Pek anlamam fiyat normal mi sizce?
c3 oluk çıtası için İstanbul'da çıkmacı
2003 C3 için sağ oluk çıtası lazım, özel servis 800 lira dedi. Çıkmacı var mı bildiğiniz yerinden alınabilecek?
2. el alındı araç, resimlerdeki gibi sticker var kapılarda, başka modellerde göremedik. Bilgisi olan var mı?
2003 model c3 kullanıyor peder bey. Araç pertten toplama sanırım ama 3-4 yıldır sorunsuz kullanılıyor. Eksper olmadan alındı.
Araçta esp / abs ışığı yanıyor sürekli. Kaygan yol işareti olan.
Araçta esp yoktur diye tahmin ediyorum.
Araç satılacak ve arıza uyarısını kapatmadan alıcıya teslim edilecek. Riskler nelerdir, bilgi verebilen olursa sevinirim.
Ryzen 2600 işlemci çeperindeki plastiğin dışa taşması
İlk defa gördüğüm bir şey tam tanımlayamadım.
İşlemci ile işlemci kartının arasındaki siyah lastik benzeri madde sanki fan çok sıkılmışta taşmış gibi geldi. İşlemci sabahları 90 dereceye çıkıyor bir kaç reset sonra düzeliyor, tekrar macunlayayım diye bakarken farkettim.
Nette gördüğüm bir fotoğrafta da aynı şey var. Bu normal mi arkadaşlar?
Corsair H45 sıvı soğutma var, vidaları ne kadar sıksanız da belli bir yere kadar sıkılabiliyor. Bu sefer tornavida ile değil elimde sıktım, şimdilik sorun yok gibi gözüküyor
Uzatma kablosunu uzatma hakkında yardım
Daireye sonradan Kombi için çekilmiş bir hat ve 3 lu priz var. Bu prize 4lu priz bağlı. Yine bu 4 luye bir 4 lu priz daha bağlı ve son olarak buna da 4 lu priz bağlı. Geçici kurmuştum şimdi güvenli yapmam gerekiyor.
Bağlı cihazlar;
2 monitör
600w PC
Modem
Telsiz Telefon
Yazıcı
10w telefon şarjı
4+1 ses sistemi
Akım korumalı priz ile daha güvenli yapabilir miyim yada ilk üçlüden direk 10lu 6 metrelik priz mi almalı?
Elektrikten anlamam gördüğünüz gibi :) önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Melita İplik Makina Lider iplik firması
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.021
İkinci El Bölümü Mesajları: 109
Konularının görüntülenme sayısı: 40.972 (Bu ay: 496)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 151 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar