önce mavi ekran hatası ardınadan disk görememe
hp dizüstü bilgisayarda açılıyor kısa süre sonra mavi ekran veriyor. hata kernel data inpage error. ardından yeniden başlayıp no bootable device hatası veriyor ne yapmam lazım disk mi bozuk acaba
usb bellek takınca sonradan görmesi sorunu
windows7 kullanıcısıyım yıllardır. son dönemde enterasan sorun ortaya çıktı . herhangi bir flash bellek takınca aygıt yöneticisini açıyorum flaş bellek tanımsız olduğu görülüyor devre dışı bırakıp tekrar aktif ediyorum o zaman otomatik görüyor. bunu nasıl çözerim acaba ? fikrinize ihtiyacım var. teşekkürler.
ağdaki dosya paylaşım problemi
Ağda benim bilgisayarımı diğer bilgisayarlardan görüyorum paylaştığım klasörler listeleniyor ancak içine giremiyorum.Kendi bilgisayarımda da \\samsung-samsung\ebook öğesine giremiyorum. çözüm önerileri var mıdır ? teşekkürler.
Samsung notebook uyku modu yerine kapanma sorunu
windows 7 intel pentium samsung rv511 model dizüstü bilgisayarım son günlerde garip bir durumla karşılaştım. Kapağını kapatıp uyku moduna giriyor. Çantaya koyup başka bir yere götüyorum ancak uyku modu kapanma durumuna gelmiş yani sıfırdan açılıyor. Bu problemle karşılaşan veya sorunun kaynağı ile ilgili fikri olan var mı ?
Touchpad yukarı aşağı çalışmaması
|
Dizüstü bilgisayar sökülemeyen vida
donma sorunu diski görmeme problemi
|
Windows 10 recovery dosyası
|
Şarj %10 un altındaki iken ekranın görünmemesi
|
htc 728 arada aniden kapanma sorunu
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 217
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.121 (Bu ay: 65)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar