![](https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/719070/9a0552a25ed881ef153e06843a5b0ae81.gif)
![vefalı](/Static/forum/img/rozet/vefali.png)
![gececi](/Static/forum/img/rozet/gececi.png)
![gezgin](/Static/forum/img/rozet/gezgin.png)
![sinefil](/Static/forum/img/rozet/sinefil.png)
32 Gb Ram Tercihi
Merhabalar, 1.5 yıldır düzenli twitch yayınları yapıyorum sistemim şöyle :
Anakart : Gigabyte b450m s2h v2
İşlemci : r7 3700x
Ekran Kartı: Msi Nvidia Rtx 3060
Ram : Patriot Viper 2x8=16 Kit
Şimdi şöyle bir sıkıntım var ben bu sistemde elden ring yayını yaptığımda 2 k da hafif fps drop yaşıyordum kendim oynadığımda herhangi bir problem olmuyordu sadece yayında. A plague tale oyununun yayınını yapmaya başladım ve 2k çözünürlük yüksek grafikte inanılmaz drop yaşadım ayarları low'a çözünürlüğü 1920x1080'e çekmek zorunda kaldım. Bu yüzden ram'i yükselteyim sistem yükünü azaltır diyorum 2 seçenek arasında kaldım.
Patriot marka şuan kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım bilindik bir marka olmamasına rağmen ilk başta tereddütlü almıştım. 2x16 3600mhz 1800 liraya görünce bir aklım takıldı
Bide kingston fury beast rgb 16 gb 3600mhz ddr4 cl18 ram var 2 adet aldığımda 2700 gibi bir şey yapıyor.
Arada bi 900 lira fark oynuyor sizce tercihim ne olmalı ? yada ekstra önerebileceğiniz bir şey var mı ?
Silinebilir
Silinebilir
Patriot Viper Ram Nasıl Kullanan Var mı ?
Merhaba arkadaşlar gigabyte b450m s2h anakart ve ryzen 5 1600 af li sistem topladım ram eksik internette f/p ürünü patriot marka viper ddr4 8gb ddr4 3200 mhz ram buldum fakat markayı hiç bilmiyorum. Forumdan kullanan var mı ? Sizce nasıldır ?
Silinebilir.
teşekkürler silinebilir.
Monster Abra A5 V11.1 Menteşe Kırık
Merhabalar, Başlıkta olan monster laptop sol menteşe kırıldı ekrana görüntü vermiyor. Tv ye Hdmi ile bağladığımızda görüntü alabiliyoruz. İstanbul da yaptırabileceğim önereceğiniz yerler var mı ?
Ortalama işlemci tavsiye
|
Ekran Kartı Tavsiye
|
Amd Fx9590 İşlemci Hakkında Bilgi
|
İzmir HD 7950 Ekran Kartı Tamir
|
Ram Tavsiyesi
|
TTV/Venomandxneo
|
TTV/Venomandxneo
|
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 698
İkinci El Bölümü Mesajları: 235
Konularının görüntülenme sayısı: 14.309 (Bu ay: 312)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)