Merhaba,
Yakın civarımda böyle bir araç var 42-43 liraya bitecek gibi duruyor ağır hasar kaydı yok toplamda 15 bin hasar kaydı mevcut.
Km orjinal 270binde 2005 model bir araç.
Mevcutta egeam var bir tane, eve ikinci ufak bir araç bakıyorken denk geldi.Şahin brodway parasına böyle bir araç alınır mı?
Son sahibi olur muyum :)
Merhaba,
Elimde 2020 1.3 mj still paket bir egea var hanım kullanamıyor, çok fazla para koymadan otomatik araç bakıyorum.
Clio, stonic , Ibiza otomatik bakıyorum.
En cezbedeni sıfır Clio 5 alıp belki ileride LPG takıp 5 sene kullanmak.
2 kişilik bir aileyiz bagaj vs. Problemim en azından şimdilik yok ne önerirsiniz?
VGA Bios Arıyorum Hd 4850
Herkese Merhaba,
Biliyorsunuz eski kartlar bile değere bindi , elimde bir adet HD4850 var bios güncellemesi yapayım derken göçtü;
299 - FE104 - 101SA model numarası Techpower'dan bulamadım, 1GB lık GDDR3 Ram hızı 700MHZ Hynix modeli yardımcı olan çıkarsa çok mutlu olurum iyi haftasonları.
Elinde bu karttan olan yoktur diye düşünüyorum ama bir ihtimal çıkarsa buradan çıkar.
Arkadaşlar egea konusunda da durumu paylaştım motor soğukken garip bir ses geliyor.
Hararet göstergesi 2. Tıka yükselince ses gidiyor servise bıraktım bugün sabah çalıştırıp deneyecekler aracı. Moralim bozuldu belki 1.3 Multijet motorlu bir araçta başınıza gelmiştir diye paylaşmak istedim.
Umarım motoru açmazlar.
Aracın gidişinde yakıt tüketiminde bir sorun yok.
|
|
Rx 480 Glacialpower 650W Cızırdama
|
4500 tl sistem tavsiyesi
Msi rx 460 o.c 4g bios arıyorum (1024 sp oldu )
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.656
İkinci El Bölümü Mesajları: 139
Konularının görüntülenme sayısı: 22.987 (Bu ay: 787)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 296 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware