ASUS Laptop BIOS USB Görememe Sorunu
Merhaba Arkadaşlar
Nette ve forumda çok araştırdım fakat hala USB'yi gösteremedim BIOS üzerinden laptop a. BIOS ekran görüntüleri ve ayarlarım ektedir.
Konu hakkında yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa iyi olur. Şimdiden teşekkür ederim.
Fast Bios ve Secure Boot Control: Disabled olarak işaretli.
BIOS upgrade etmeme rağmen 2012 olarak görünüyor. Daha önce göstermiştim USB'yi ama şuan görmüyor. (Windows yüklü iken USB portlar çalışıyor)
laptop kamera hatası
arkadaşlar merhaba,
çok uğraştım ama windows 7 de hp laptop kamerası çalışıyordu. son zamanlarda görememeye başladım. zoom veya skype üzerinden kamerayı kullanamıyorum. Konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa iyi olur.
Teşekkür ederim.
King Khn 5004 nem makinası
Bu cihazı kullanıyorum. Dokunmatik ekranı var ortam nemini göstermiyor. Ekran yok. Kademeli nem arttırımı. Kademeler arası geçişlerde her butona bastığınızda ses efekti. Çalışırken sesi yok denecek kadar az. Uyuma esnasında rahatsız etmiyor tabi bu kişiye göre değişir. Güzellik görecelidir fakat görevini yapıyor.
Ekran çizgi çizgi oluyor
Arkadaşlar merhaba
HP dv5 1010 laptop da ekte görüldüğü gibi ekran çizgi çizgi oluyor ve ekran kapağını oynatdığımda düzeliyor. Açıldıktan sonra 1-2 defa daha yapıyor bu görüntüyü sonra ekranı öne arkaya oynattığım da sorun kalmıyor. Nedeni nedir? teşekkür ederim
fan hız kesmeden çalışmaya devam ediyor
Arkadaşlar merhaba;
Tüm konuları inceledim. Benimki sanırım istisnai bir durum.
2 sorum olacak.
HPDV5 1010 laptop var. Intel Core 2 Duo P7350 2.0G işlemci var. Basit bir java programı ile e imza çalıştırsam bile 2 çekirdeği yüzde yüz çalıştırıyor bu normal midir?
diğer sorum:
İşlemci sıcaklığı yüzde yüz olasa da işlemci sıcaklığı 55 dereceyi geçmiyor. İŞlem olmayınca 40 larda sabitliyor. Ama fan aralıksız çalışmaya devam ediyor. Fan otomatik çalışma ayarını nereen yapabilirim?
Teşekkür edeirm.
RPM HDD ile SSD değişimi
Arkadaşlar merhaba;
- HP DV51010 serisi laptop a sahibim. eski bir cihaz olmasına rağmen özellikleri günümüzde geçerli bir cihaz olduğuna inanıyorum.
RPM harddisk çok kastığından ssd sata 3 takmak istiyorum.
- Aynı slotlara sahip midir bu 2 haddisk? 2. sorum;
- Ssd sata 3 haddisk alsam işlem hızımda artış olur mu harddisk hızı anakart işlemci hızları vb uyumuna göre?
- SSd sata 3 taktıktan sonra öözel bir işlem gerekir mi windows kurmak için laptop a ? (Bios ayarı vb.)
Teşekkür ederim.
win 8 64 bit key sorunu
|
Microsoftta İzinleri Kaldırma
Laptop Klavye Sorunu
|
GREYDER WATERPROOF (SU GEÇİRME???)
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 198
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 23.621 (Bu ay: 246)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware