Dubai - bileti aldım
Merhabalar herkese Pegasus’un yaptığı kampanyadan 27 Eylül 3 Ekim arasında Dubai’ye 2 kişi bileti aldım. Fakat ilk yurtdışı deneyimimiz olacak eşimle biraz endişelerim yok değil tabi. Oteli, transferi ve gezilecek yerleri nasıl ayarlamalıyım ve programlamalıyım tecrübelerinizden bilgi verebilirmisiniz acaba? Ya da oraya gittiğimde Türk bir firma var mı acaba örneğin lokasyonları Türkçe rehberlik eşliğinde hizmet veren ya da ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
KAPSAMLI İSTANBUL GEZİSİ (4 GÜN BOYUNCA)
merhaba arkadaşlar mayısın son haftalarında 4-5 günlüğüne eşimle İstanbul da olacağız yayan bir şekilde adeta şehrin sokaklarını, kokusunu içimize çekerek adım adım her yeri gezmek istiyoruz.
fakat rota konusunda bir bilgim yok maalesef günlerimizi çok iyi bir şekilde değerlendirmeyi planlıyorum gideceğim yerleri belirledim ama rota konusunda bir yere gittikten sonra tekrar geriye dönmek istemiyorum.
Sizlerden ricam Kapsamlı bir 4 günlük İstanbul programınız olsaydı neler sığdırırdınız 4 gününüze.
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. iyi forumlar.
*edit
örnek bir gezi planı paylaşmak istiyorum sizinle
galata çevresi gezisi (1 gün)
-galata köprüsü
-Kule müzesi
-osmanlı bankası müzesi
-Taksim
-çiçek pasajı
-pera müzesi
-rahmi koç m.
-fransız sokağı
vb....
sizde bu şekilde paylaşabilirmisiniz?
KAPSAMLI İSTANBUL GEZİSİ (4 GÜN BOYUNCA)
merhaba arkadaşlar mayısın son haftalarında 4-5 günlüğüne eşimle İstanbul da olacağız yayan bir şekilde adeta şehrin sokaklarını, kokusunu içimize çekerek adım adım her yeri gezmek istiyoruz.
fakat rota konusunda bir bilgim yok malesef günlerimizi çok iyi bir şekilde değerlendirmeyi planlıyorum gideceğim yerleri belirledim ama rota konusunda bir yere gittikten sonra tekrar geriye dönmek istemiyorum.
Sizlerden ricam Kapsamlı bir 4 günlük istanbul programınız olsaydı neler sığdırırdınız 4 gününüze.
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. iyi forumlar.
*edit
örnek bir gezi planı paylaşmak istiyorum sizinle
galata çevresi gezisi (1 gün)
-galata köprüsü
-Kule müzesi
-osmanlı bankası müzesi
-Taksim
-çiçek pasajı
-pera müzesi
-rahmi koç m.
-fransız sokağı
vb....
sizde bu şekilde paylaşabilirmisiniz?
Yatırım Tavsiyesi - Gayrimenkul Danışmanlığı
Merhaba arkadaşlar
Yılların birikimi olan bir miktarda meblağ var bunu iyi bir yatırım ile değerlendirmek istiyorum profesyonel bir yardımda olabilir. Bu konuda çalışan kişi veya firmalar varsa yardımcı olabilir mi ?
15.000 TL e kadar Balayı Otel Tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar Eylülün ilk haftası balayı planımız var.
1 hafta öncesine kadar Mardan Palace düşünüyordum fakat ücreti yukarı çekmişler 4 bin TL kadar ondan dolayı listemdem çıkarttım.
Sizin tecrübe ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim
Öncelikle iyi akşamlar
1 aralık 2020 tarihinde bilgisayarımı teknik servise gönderdim. O tarihten beri yedek parça temini edileceği bilgisini vermiştiler. Bugün ise temin edemeyeceklerini ve yapılamayacağını bana ilettiler. Benim bilgisayarım daha 4 senelik bilgisayar nasıl oluyorda temin edilmiyor??? Ayrıyetten maddi ve manevi zarara uğratıldım 7 ile 10 gün içinde serviste yapılacağını söylemelerine rağmen ben bu süreçte online derslerime katılamadım, tez döneminde bir sürü sıkıntılar yaşadım ve 1850 tl(anakart) gibi çıkan masrafa tamam yapın dememe rağmen yapılmıyor?? Peki ben ne yapacam şimdi? Bana dedikleri paranızı iade edelim diyorlar fakat birde şöyle bir şey diyorlar arızalı olan parçanızın tutarını fatura bedelinden düşüp iade ederim diyor bu ne alaka?? Ben sağlam bilgisayarımı yollayıp al bu bozuk bunu yapın mı dedim de sizde yapamadınız? Arızalı bilgisayarımı yapamadılar...
Yetkili servis 4 senelik bilgisayarın arkasında değil, üstüne üstlük paramı da iade etmiyorlar yazıklar olsun.
Bunu kabul etmiyorum, konu ile alakalı yardımcı olabilecek varsa lütfen mesajlarınızı bekliyorum.
Hayırlı geceler.
İnternet çok iyi ama ping sorunu?
|
Traş Makinesi Önerisi?
|
Fenerbahçe -Galatasaray Maçına Hangi Bloktan İzlenir?
|
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 104
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.119 (Bu ay: 93)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası