Philips 55pus8548 vs 55pus8508
Merhaba bu iki televizyonun farkları nelerdir? Panel tipleri nedir philips temsilcisi veya bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
blaupunkt BL40135 v BL43135
Blaupunkt BL40135 - BL43135 hakkında hiçbir yerde yorum vs bulunmuyor acaba kullanan veya bilgisi olan varsa yorum yapabilir mi bu konuya?
Herkese merhaba
Yeni taşındığım evim 3 katlı her katta sadece bir daire mevcut ve bu 3 hane içinden de sadece ben turk telekomun altyapı getirmesi için 2 aydır uğraşıyorum ayrıca sokağın tamamında sağ ve sol apartman dahil fiber mevcut tecrübeli arkadaşlardan ricam bana lütfen yol gösterin defalarca bulunduğum ildeki genel merkeze gittim fiber başvurusunda bulundum proje çizildi bekleyin 1.5 veya 2 seneler konuşuluyor ne hikmetse sabit telefon başvurusu bile almıyorlar ( adsl internete dahi razı olduğumdan bu yola başvurdum )
Geçen gün ben evde yokken ekip gelip bina içi hatta bakmış notlar almış alt katta yaşayan teyze ancak bu kadarını anlayabilmiş acaba gidişat olumlu mudur yoksa fiber için uğraşmayıp direk adsl hatta mı yönelmek mantıklıdır? (telefon direği balkonumdan 3 metre uzaklıkta)
|
Lenovo Vibe X3 Ana Konu
|
Tv göstermiyor yardım
|
|
z2 alacaklara tavsiyeler
|
telefonları neden güncelliyorsunuz?
|
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.976
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 16.407 (Bu ay: 144)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 767 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar