Adaptörlerle ilgili bir sorum var
samsung s24 ultra aldım ama içinde adaptörü yok.
şarj edemiyorum telefonu mal gibi kaldım.
ilk defa içinden şarj adaptörü çıkmayan bi telefon aldım. şaşkınım şu an. kalan yüzde 8 şarjımla telefonla bakışıyoruz napıcaz diye.
internetten sipariş vermek istiyorum ama, bir sürü bilmemkaç watt olsun bir sürü marka adaptör var.
uyumluluk vs. açısından en uygun nasıl bir şey almam gerekir?
her türlü adaptörle şarj edebilir miyim cihazı?
siz sahipseniz nasıl bir şey aldınız, elinizde varsa link vs. yollayabilir misiniz?
konuyu açacak bir alt forum bulamadım, yanlışım varsa özür diliyorum.
kısa kesicem konu başlıktaki gibi.
bu güne kadar öncelikle - kız arkadaşı demeye dilim varmıyor o kadar dandik-, böyle değişik bir ilişkim oldu 1-2 aylık. onun dışında konuştuğum hiçbir kız suratıma bakmadı. bunu belirteyim.
konuştuğumda suratıma bile bakmayan kız mı dersin, uzun uzun flört edip konuşsak sexting vs. olsa bile en sonunda ben seni tatlı bi çocuktan ileri göremiyorum diyip kaçan mı dersin, bankaya carta curta gittiğimde yaşımın sorulması mı dersin, bakkalda vs. de sen kaça gidiyosun diye alay eden insanlar mı dersin, artık gına geldi. kendi yaşımda gözükmek için ne yapabilirim?
kadınlar konusunda kesinlikle muhabbetim kötü değil veya utangaç değilim. ama karşımdaki bi duvar örüyor araya istediği gibi gözükmediğim için. Birinin masasına otursam rencide ederek kovuyor vs. Tinder'de 6 aydır aktifim 2 tane like 1 tane match alabildim anca. durum özetle böyle.
estetik olsun ne olursa olsun yeter ki bu hastalıktan kurtulayım. kendimi çirkin görmüyorum kesinlikle. sıkıntım çocuk gibi gözükmek. kadınların çocuk gördüğüyle konuşmaması ve gittiğim yerde çocuk olarak görülüp insan yerine konulmamak ağır psikolojik sıkıntıya sokuyor beni. Konuyu açma sebebim ağlamak değil, çözüm aramak. fikrinizi belirtirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
not: sakal bi tek çenede ve bıyık çıkıyor o da güzel gözükmüyormuş öyle diyolar.
resim :
yurtdışından yanımda gitar getirmek
|
Bilgisayar saati hakkında
|
yurt dışında türk kredi kartı
|
a101 birşah yarım yağlı süt.
|
taratıp silmelik antivirüs önerisi.
|
gitarı bilgisayara bağlamak.
|
Otobüslerin artık tıss sesi çıkarmaması
|
sorunlu muyum sizce?
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.443
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 23.132 (Bu ay: 1.063)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 741 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic