Merhaba arkadaşlar. Kullanmakta olduğum iphone XS cihazıma batarya arayışına girdim ve yabancı bir videoda rastladığım iphone XS cihaza İphone X bataryası montaj (test) videosuna denk geldim ve sonuç olumluydu. Yaptığım araştırmalarda İphone XS bataryası X bataryasına göre düşük amper ve fiyat olarak ta neredeyse 2 katı farktaydı. Risk alarak Yüksek Amperli İphone X 3210 mAh Kapasiteli bi alman markası olan Woyax marka batarya siparişi verdim. (mAh teyidini 3Utools ile kontrol ettim doğru ama ne kadar doğru bilmiyorum.) İndirim koduyla 152.80-TL ye geldi Kullanım deneyimim %78 batarya ömrü olan orijinal XS bataryama nazaran %100 performanslı diyebilirim aktif kullanımda nerdeyse 2 kez şarj ederken 1 full şarj ve aktif kullanımla tam 1 gün gidiyor.
Fiyat: 152,82-TL (WOYAX10 İndirim Koduyla) Orijinal Batarya 599-TL - Tamir takımı ve yapıştırıcı seti Hediye.
Performans Kullanım süresi : %80 ile %100 arasında Performans artışı. (%78 ömürlü Orijinal bataryaya kıyasla)
Eksileri Olumsuz Yönleri : Xs ve sonraki jenerasyon cihazlarda Apple'ın aldığı kara gereği orijinal batarya kullanılmadığında Pil sağlığı uyarısı veriyor ve Pil Sağlığı Uygulaması (%78 ömrü kaldığı vs ) Çalışmıyor. (Pil % ve düşük pil modu vs çalışıyor.) Bildirim ve Uyarıyı almak istemiyorsanız. Bu sorunun çözümü Aşağıdaki Videoda Teknik bilgi ve becerisi olan yapabilir. Sadece Orijinal Olmayan XS bataryalarda olur Konudaki X için olacağını sanmıyorum 2 chip mevcut. Konuyu sadece yardımcı olmak adına paylaştım İyi günler
JBL Clip 3 Yeşil - 269.00-TL
Amazon indirim kuponuyla 269-TL ye denk geliyor sadece yeşil renkte indirim.
https://www.amazon.com.tr/dp/B07B9NDGQT/ref=twister_B08DB4BJTT?_encoding=UTF8&psc=1
Amazon indirim kuponuyla 160 TL ye geliyor.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07C3HXGV7/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
|
Android Tv Box Stick Tavsiyesi Acil !
|
Iphone 4 Ios 4.3.3 Acil Yardım
|
|
İmei Kaydı Sildirme Acil !
|
İphone 5 Alıcam Yardım !!!
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 271
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 9.253 (Bu ay: 77)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 26 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar