Oppo A60 mı, Realme 11 mi?
Maksimum 12.000 tl bütçe ile telefon arayışındayım. Oppo A60 veya Realme 11 düşünüyorum. Telefonda oyun oynamıyorum, arada Youtube videoları dışında film izlemiyorum. Günlük kullanımda kasmasın, takılmasın, kronik sorunları olmasın yeterli. Bataryasının uzun gitmesi önemli. (Xiaomi veya Samsung kesinlikle almayacağım, lütfen önermeyin.)
10 adet saat kayışı gümrüğe takılır mı?
amazon.com.tr'den, satıcısı başka ülkede olan 10'lu set halinde silikon akıllı saat kayışı almak istiyorum. Miktar nedeniyle gümrüğe takılır mı? Amazon'dan benzer bir alışveriş yapmış arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi?
Merhaba, masaüstü bilgisayarlar konusunda biraz bilgiye sahip olsam da dizüstü platformuna çok yabancıyım. Adobe ve Corel uygulamalarını çalıştırabileceğim bir dizüstü bilgisayara ihtiyacım var. Bütçem max. 3000 TL, 3500 TL'ye esnetebilirim. Tabii ki bu fiyata 2. ellere bakıyorum ama hangi işlemci, hangi ekran kartı işimi görür hiç bilmediğim için seçim yapamıyorum.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Forum 2. el ilanlarından ya da sarı siteden de tavsiye verebilirsiniz.
SİLİNEBİLİR
|
Glasswire ve Networx ölçümleri hakkında
|
Bloody A60 vs A90 vs Corsair Harpoon
|
4. nesil - 6. nesil kararsızlığı
|
ctrl, alt, shift tuşları sorunu [çözüldü]
|
foto deneme
|
Dizüstü bilgisayar için hangi servisi önerirsiniz?
|
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 40
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 8.898 (Bu ay: 120)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware