merhaba samsungun başlıktaki modelinin anakartı yandı, servis anakartın ocağın 20 sinde gelebileceğini ve dışarıya satışı olmadığını kendilerinin gelip takacağını söyledi ve hatrı sayılır bi fiyat verdi, ben kartı internette bulamadım çapraz kodu var mıdır bu kartların veya uyumlu kartı nasıl bulabilirim?
trafik sigortası aşırı yüksek
selamlar, 2000 nissan almera için sigorta yapıtacaktım 3300 lira fiyat çıkıyor sbm'de sorgulayınca, sigortacım 3600 demişti bunu en düşük nasıl bulabilirim?
50QNED81 nasıl
merhabalar, 120hz va panel bi tv arıyordum max 15 bin civarına, bi bu cihazı bulabildim, bu tv yi kullananlar varsa yorumları nedir? tavsiye eder misiniz?
Tv tavsiyesi
Selamlar, 7x4 metre genişliğinde salona bi tv ariyorum, 50 inch 120 hz panelli max 10bine tv var mı?
notaları ezberleyemiyorum
merhabalar, gitar çalmaya başladım, yavaş yavaş akorları falan ezberledim ama solfej'i bir türlü ezberleyemedim ne tavsiye edersiniz?
...
...
Merhabalar, ınternette arıyorum ya parali ya da clickbait çıkıyor, kitap özeti ve notlarını nereden bulabilirim yazdirip calisacagim.
selamlar, altus al435x model bulaşık makinesi programı başlattığımda su tahliye etmesi gerekirken 1 dakika boyunca hiçbir şey yapmadan bekleyip yıkamaya geçiyor, daha sonra suyu tahliye etmesi gereken kısımda yine tahliye etmeyip 1 dakika boyunca sabit durup tekrar su alıyor ve suyu taşırıyor, daha taşma switch'i devreye giriyor ve sürekli suyu tahliye etmeye başlıyor, pompadan karta giden kabloları kontrol ettim sorun görünmüyor, sorun kartta olabilir mi? sürekli masraf açtığı için daha fazla masraf etmeden kesin teşhis yapmak istiyorum.
üzerindeki kart: karel 1755810100
Telefon tavsiyesi
Iyi gunler ablam telefon arıyor, aklinda şuanda redmi note 10 pro var ama benim icime pek sinmedi, tavsiye edebileceginiz max 4 bin tl ye neler alınabilir? Varsa kullandığınız önerebileceğiniz model var mı?
yaptığım spora öneri
selamlar, sağlıklı yaşam bölümüne açtım ama cevap gelmedi aynen alıntı yaparak yazıyorum lütfen yardımcı olurmusunuz?
iyi günler, kendi çapımda spor yapıyorum yapıp yapmamam gereken şeyleri sporuma göre söyleyebilirmisiniz
haftada 3-4 gün 5km yürüyüş ve koşu yapıyorum
20*4 5 er dakika arayla mekik çekiyorum
15*2 High to Low Plank yapıyorum
son olarak vücut ağırlığımla 15 barfiks çekiyorum
şuanda kilom 84 boyum 180 26 yaşındayım
tavsiye olarak ne önerirsiniz amacım karın ve basen yağlarım var onları eritmek ve kollarımı güçlendirmek.
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9.153
İkinci El Bölümü Mesajları: 72
Konularının görüntülenme sayısı: 138.000 (Bu ay: 2.977)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.232 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic