Değer kaybı davası.
Arkadaşlar Merhaba,
2022 model Mokka araca sahibim , bugün park halinde aracıma çarptılar (araç dönerken motorcu geçebileceğini düşünmüş ve benim park halindeki araca çarptılar) polis geldi tutanak tuttu yarın e devlet üzerinde gorurusunuz dedi ve gitti. Sigorta şirketi yaptıktan sonra değer kaybı davası nasıl başvuru yapılır bilgisi olan var mı ? İlla avukat mı gerekiyor aracımda sol ön çamurluk ve kapıda göçük var
Ford B-MAX şanzıman arızası
Merhaba Arkadaşlar,
2014 model 1.6 B-Max powershift aracımız 2 hafta önce şu sorunlar ile karşılaştım;
*Gaz bastığım halde gitmeme ve daha sonra kendini ileriye atma olayi
*D konumuna aldigim halde araç ileri doğru yönelme yapmıyordu. Fakat kontağı kapatıp açtığımda duzeliyordu.
*Trafikte 3 gun once başıma geldi sanziman ısındı 5 dakika bekleyin uyarısı aldım ve motor ariza isigi yandı fakat kontak aç kapa yaptığımda motor isigi sönüyor keyfi ne zaman yerine gelirse motor ariza isigi yanıyordu
* arac yokuşlar da geri kaçırmaya başladı belli zamanlarda
Ustamiz ariza isigi yansın öyle gel dedi. Hergun sırf ariza isigi yansin diye 150 km yol yaptım 450 km yaptıktan sonra p0902 tcm arizasi verdi. Ustam sanziman beyni değişmesi gerekiyor dedi. Böyle bir olay yaşayan var mı arkadaşlar? Veya yaşayacak olan arkadaşlar olursa ( inşallah olmaz ) en azından buradan bilgilendirme yapabilirim, çünkü bazı konulara baktığımda arkadaşlar sorun çözüldü yazıp bırakmışlar 😃 hepinize saygı ve sevgiler
Tv de gorunen ariza hakkinda bilgisi olan var mi ?
Merhaba Arkadaslar, 4 senedir kullandigim Samsung 60KS8000 televizyonumda resimlerde isaretledigim beyaz serit gibi bir isaret cikti sebep nedir acaba tamiri var mi,maliyeti nedir bu konular hakkinda bilgi verir misiniz. ? Tesekkur ederim simdiden .Not:Goruntu renkliyken de belli oluyor
Ps5 diger depolama alani
Arkadaslar Bu normal mi sizce 2 tane ouyun yuklu sadece ps5 in kendine ayirdigi bolum 375 gb sizlerde boyle mi acaba
Xiaomi airdots kulaklik sahte urun geldi (dikkatli olun)
US PSN satin alma problemi
|
Chevrolet Aveo sedan
|
Resident evil 7 hesap calindi
|
Aveo mu jazz mi ( Tam otomatik)
|
2007 yaris mi yoksa 2005 honda jazz mi ?
|
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.396
İkinci El Bölümü Mesajları: 170
Konularının görüntülenme sayısı: 36.204 (Bu ay: 405)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 788 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun