Yeni molex kablonun çalışmaması
Merhaba
bilgisayarıma ilave fan takmak istedim. Molex yetersiz kalınca yeni aldığım Molex kablo fanları çalıştırmadı.
yeni molex kablo bu.
Bu resimdeki psu dan çıkan örgülü kablodaki molexte sorunsuz çalışıyor.
yeni aldığım molex kablo ucundaki psu girişindeki pin farkından dolayı çalışmayabilir mi?
TurkNET İcra Mesajı
Merhaba,
Fiber hizmetime ait zte modemi iade etmediğim için ücretini ödedim. Borç sorgulama ekranında herhangi bir borç görünmediği halde icra mesajı geldi. Bu yanlış durumun düzeltilmesini talep ediyorum. @TurkNet Destek
Archer c5v modem yerine farklı modem kullanmak
Merhaba,
TTFTTH vodafone net abonesiyim. telekomun verdiği tplink archer c5v modemin wifi performansını beğenmediğim için elimde boşta duran zte zxhn h298a modemi kullanmak istiyorum. önceki farklı firma aboneliğimden kalmıştı. bu modemi takıp kurulum yaptığım zaman internete girmiyor. sebebi nedir? h298a zte modem kullanmak istiyorum. kullanamayacak mıyım?
merhaba,
iphone 7 plus telefonum yere düştü. sonrasında simkart takılı olmasına rağmen servis yok uyarısı veriyor ve telefon açıldıktan 2-3 dakika sonra aşırı ısınıyor. nerdeyse elle bile tutulamayacak seviyeye geliyor. ekranda yüksek sıcaklık uyarısı çıkıyor. bende telefonu kapatıyorum. tamiri için fazla maliyet çıkar mı? bilgi için teşekkürler
geri görüş kamerası tavsiye
|
E39 LPG sızıntı hk.
|
Laptop ekranına görüntü gelmiyor
|
Java çalışmıyor
|
iPhone Kapalı hatası
|
Bluray Yazıcı Kullanan ?
|
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 521
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 12.394 (Bu ay: 137)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 162 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar