Arkadaşlar regal 2599 tl
philips 2559 tl
regal 4k ve smart ve regal güvencesi diyor. En azından bi awox axen woon falan fişman değil.
diğeri ise düz led ve full hd led ama philips kalitesi. Bu tv leri kullanan ya da kullanmış tanıdıkları olanlar tavsiye verebilir mi?
teşekkürler
Merhaba Arkadaşlar
yaklaşık 15 m2 lik orta büyüklükteki bir odaya 40" den küçük olmayacak şekilde mümkünse 43" led tv almak istiyorum.
malum axen ,awox ,sunny, woon,seg vs bir sürü birbirinin muadili marka var. fakat bunlardan bazıları okuduğum akdarıyla panel kalitesi ile öne çıkıyor.
birkaç yerde baktım inceledim HDR si olanlar daha parlak ve canlı görüntü sunuyor. fakat yanlardan bakınca 20 derecelik açıda bile çok kötü ki odamız küçük olmasına rağmen rahatsız edecek belli ki.
HDR si olanlarda dual-led yok. dual led olan ise yanlardan bakıldığında nispeten daha iyi görüntü veriyor.
anlayacağınız hem DUAL LED hem HDR tv bulamadım ya da varsa da birşekilde yazılmamış yad a bilinmiyor. tv den pek anlamıyorum fakat 2000 tl bütçem var.
4K ya takılmıyorum tv yi 4-5 sene kullansam yeter de artar bile sonra zaten yeni daha iyi bir tv alacağım. bu tvyi idareten almak istiyorum. FHD yeterli hatta fhd lerin daha performanslı olduğunu görüyorum bu ucuz tvlerde malum ucuzlar sonuçta 4k sanki lafta.
sizden ricam bu fiyata (max 2000 -2100 tl) 40" veya 43" tv tavsiye etmeniz olacak. smart, android, 4k , ambilight, pixellence falan bunlara hiç takılmıyorum.
yardımınız için teşekkürler.
|
|
|
İDEAL LAPTOP TAVSİYESİ
|
|
YARDIM PSP 2004+VERSİYON 5.03 + DATA-SERIAL= 8A HC1676137
|
GUİTAR HERO DAVUL SETİ YARDIMI ACİL!!!
|
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.014
İkinci El Bölümü Mesajları: 864
Konularının görüntülenme sayısı: 7.001 (Bu ay: 80)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El