PS5 İçin TV Önerisi!
ps5 için önden bir tv almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim 60 hz 4k monitör almak istiyorum. Kullanan memnun kalan varsa bana yardım ederse çok sevinirim.
LG 49SM8000 49" 125 CM NANOCELL 4K UHD webOS SMART TV ben bunu beğendim ama iyi mi ? kötümü hiç bir bilgim yok. Kullanan varsa deneyimlerini anlatırsa çok sevinirim.
YARDIM! WoW PVP
Normalde çok pvp yapan biri değildim ama oyunda şuan yapacak fazla bir şey kalmadı bende denemek istedim. Fakat bir kaç şey dikkatimi çekti fakat internette pek fazla Türkçe içerik veya Türkçe wow rehberi bulamadım. PVE için kolay oluyor DBM söylüyor zaten yapmam gerekeni ama iş PVP gelince şahsen bam başka bir şey ile karşılaştım. Ve tabi ki Türkçe pvp rehber filanda bulamayınca en son çare burası geldi aklıma. Şuan 2v2, 3v3 arenalara girmedim daha çok battlegrounds takılıyorum. Pvp de neler yapılmalı ne yapılmamalı bunları merak ediyorum en çokta arena da nasıl oynamam gerekir. Shadowlands'de rogue oynamayı düşünüyorum o yüzden elim alışsın diye girip denemeler yapıyorum. Daha önce başıma geldi mi ? Bilmiyorum ama dün bir şey dikkatimi çekti bir kişiye 2. veya 3. kez stun attığımda ya süresi çok kısa oluyor yada hiç stun etkisine girmiyor.
1-Şimdi ben bunu nasıl takip edebilirim bilmiyorum ama stun attığım adam ölüp yeniden gelmesi mi gerekiyor bu durumun geçmesi için yada belirli bir süre mi var ?
2-Bu sadece stun skilleri için geçerli mi ?
3-Bunu takibi nasıl yapılıyor ?
4-Bunun için bildiğiniz Türkçe bir yazı, rehber, makale, video var mı ? Yada anlatırsanız çok sevinirim.
PS4 Bilgisayara Bağlamak [ÇÖZÜLDÜ]
|
G633 mi ? Cloud Alpha mı ?
|
Bas gitar başlamak istiyorum YARDIM
|
Bas gitar almak istiyorum yardım?
|
|
Garip Rüyalar Görmeye Başladım Yardım!
|
İşlemci upgrade yapacağım yardım lazım
|
Ekran Kartı Alacağım Yardım!!
|
PSN ID: Shyuuheii |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 660
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 29.660 (Bu ay: 151)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware