2013 senesi sonrası yaşadığım saçma olaylar ? Neler oluyor?
Konudan bağımsız ufak bi soru sorarak konu açacam forum kuralları hakkında pek bi bilgim yok önce başka forumdan link paylaşabiliyormuyuz ?
Herneyse 20 yaşında yani 2013 senesinde hayatıma bi kız girmişti çok samimiydik hergün 2 günde bi görüşüyorduk vesaire aile dostuydu. O ara aynı zamanda matematik çözüyordum beynimi hızlandırmaya çalışıyordum kendimce aynı zamanda dershaneye yazılmıştım maddi açıdan çok bi sorun o yoktu o ara yabancı ülkede okumak gibi bi hayalim vardı. İşyerimiz vardı oraya git gel yapıyordum ara ara aynı zamanda. Dükkana uğradığım bi dönem karşı komşumuz garip garip bakıyor sinirlendirmeye çalışıyor birşeylerin çabasında ve amacında gibiydi. Anlamamıştım. Derdi neydi ? Ama net olarak sinirlendirmeye çalışıyordu. Neyse içlerine girdim oğulları var yaşıtım. Onla ufak çaplı bi samimiyetimiz oldu. Sonra oğulları poktan bi sebepten benimle kavgaya girdi. Bu eleman kavga etmeyi biliyormuş iyi öğrenmiş yada öğretmişler bilemem yere düştüm ve kafama 40 a yakın sağlam darbe aldım.Tabi bu durumda extra sinirli bi insan oldum. Aynı zamanda bizim işyerine o ara bi kaç değişik bi çalışmaya girdi eleman olarak benden yaşça küçük. Ben o ara esrar içiyordum ara ara. Dükkandaki yeni işe giren eleman hap gibi birşey tavsiye etti. Şöyle güzel böyle güzel gibi saçma sapan şeyler dedi. Ve benim kafamda garip şeyler canlandı. Aslında kimyasal olan şeylere hiç olumlu bakmıyordum.(büyük ihtimal karşı komşunun aracılıgıyla anlattırdı beni uyuşturucuya düşürme amacındalardı sanırım) Kaldıki şimdi hiçbirisine olumlu bakmıyorum. Küçükken rap dinlerdim ama çok küçükkendi 2013 senesinde bi rap albümü karşıma çıktı youtube anasayfamda bu kavgadan sonra. "bir kere düştümü yere başın yerden kaldıramazlar dört bi tarafın hain dolu su uyur düşman uyumaz" diyordu sözlerinde. bu albüm sanki o yaşadığım kavgadan sonra herşeyi kendimce birşeyleri bağdaştırıyordu. evet delilik olarak görebilirsiniz. Onlar gibi uyuşturucu yüzünden delirdi damgası vurabilirsiniz ama kesinlikle durum farklı. Üzerimden bi oyun oynanıyor. Ülkem bana ateşsin diyor(evet saçma sapan) Herşeyi umursayan ben otu boku dert eden ben şimdi şimdi hiçbirşeyi umursamayan birisine döndüm. Nasılmı ? 2019 senesinde corona başlamadan önce bende birşeyler oldu. Reflekslerim kayboluyordu oynadığım oyunlarda gittikçe geriye doğru gidiyordum. Yani yaşımın getirdiği birşeyde olabilirdi elbette ama durum çok farklı.
Karşı taraftaki terzinin sırıtışı benim sinirimi bozuyordu. Sinirleniyordum. Birisi size bakıp sırıtsa siz sinirlenmezmisiniz? Üsttede bi terzi var tuvalete çıkıyordum oradada o terzi sırıtıyordu.(Bunlar amca çocuklarımıymış bilmemne bi akrabalarmış işte bilmiyorum annem öyle dedi ben bilmiyorum tabi onu o zaman. Üstteki terzinin sırıtışı iyi geliyor alttaki terzinin sırıtışı sinirimi bozuyordu nedendir bilmem) Onun sırıtması farklı birşey kafamda canlandırıyor karşı komşu terzinin sırıtması kafamda farklı birşey canlandırıyordu. Beynim resmen felç geçiriyor gibiydi. Sinirle eve gidiyordum kamburum var diye o sırıtışlar kafamda canlandırdıgı şeylerle bi hışımla ellerimi kollarımı sallıyordum sağa sola aklımda birşey daha canlanıyor gene sağa sola sallıyordum ellerimi filan. Düşünün hayatı 10 numara hayata deli gibi gülen eglenen kahkaha atan birisi böyle saçma sapan şeyler yaşıyor 1 ayda. Ondan sonra herşey b.rmab.k oldu. 2013 senesindeki o sayfamda beliren şarkılara kendimi kaptırdım 10 sene boyunca bu böyle geçti hayallerim hedeflerim vesaire hepsi dondu kaldı. Antidepresanlara başladım(2013 senesinde). Şimdiyse bıraktım.
Ve bu uğraşan kimseler niye ugrasıyorlar bilmiyorum ama bi evlilik yapmamı istemiyorlar. Bi forum sitesi var rüyalarım yüzünden uyuyamıyorum yazarsanız konuyu bulursunuz. Benim oldum olası tek sorunum vardı oda babamdada olan geç gelmek. gelemiyorum 5 saat 6 saat vesaire olmuyor.ama masturbasyon yaparken 3 dk sürüyor. 5 dk sürüyor ne hikmetse !
2019 senesinde bana birşeyler oldu reflekslerim filan gitmeye başladı tvde izledigim bi kanalda şöyle birşey izledim pek izlemem ama denk geldi kafamı çevirdigimde diyelim maskelerimizi takarsak herşeyin çözüleceğini filan söylüyordu bende kendimdeki değişiklerden kaynaklı kafamdaki saçma sapan düşüncelerle ne mantık bilmiyorum ama bi maske takıp #hastalık diye birşey paylaştım facebook ta sonra korona virüs diye bi hastalık oldu ve karşımdaki komşum işyerinin camlarına buraya oturmayın korona var ölürsünüz şekilli şukullu birşey yazdı.
gün geçtikçe tek amaçlarının cocugumun olmasını istemeyişleri olduğunu anlıyorum. ülkem beni hainlik ve birşeylerle suçluyor. hiç akla yatan şeyler değil benim açımdan. ben kendi kendine yalnız yaşayan bi elemanım. annem var bacım var 15 yaşındaykende babam öldü.
niye bunları anlatıyorum söylim diger foruma konu açıyorum ve kullanıcı adı şifre hatası alıyorum 2 dir bunu yaşadım 3. deyse yeni hesap açtığım gibi hesabım silindi kayıt oluşturuldu dedi ama giriş yapamadım kaç kere. en son dedim eski kullandıgım forum olan buraya açayım. çünkü işler cıkmaza girdi. ülkem beni saçma sapan şeylerle suçluyor herşeyin suçlusu sensin filan diyor. anlayamadım. hep bi geriye atılıyorum.
hergün başımda bi uğultu ve müzik sesiyle güne uyanıyorum bi ton düşünce yükleniyor gibi oluyor beynime ve gün boyu bu değişik düşünceler beynimin bi kısmında dolaşıyor gibi. ama aynı zamanda işime gücümede bakabiliyorum. kitap okuyabiliyorum. eskisi kadar film izlerken keyif almıyorum. müzik dinlemek eskisi kadar keyif vermiyor. saçma sapan birşey oldum eski takip ettiğim şeyleri takip etmiyorum. herşey bomboş geliyor. ve hala umudum olan vucudun kendini onarma özelliginin olduğunu hatırlamam. bu umudumada şöyle bir cevap alıyorum hiç Umutlanma boş yere umutlanırsın filan. Ama inat ettim masturbasyon yapmayı bırakacam. düzgün bi insan olacam ESKİSİ GİBİ diye kullandığım saçma sapan ilaçları alkolü çok ama çok azaltacam diye inat ettim. Hırs yaptım hayatıma tekrar çeki düzen verecem diye. Ama kaldıki ülkem benim ateş olduğumu iddia ediyor evet çok saçma. Ateşsin sen ne demek oluyorsa ateş ??? anlamıyorum. Şimdi işime bakıyorum eski üşenme huyum yok düzenliyim sabah kalkıp akşam yatıyorum. yaşımsa 30 evlilik için çok geç değil dimi ? çocuğum olsun bi düzenim olsun istiyorum. Ama etrafımdaki insanlar ve ülkem bana saçma sapan kulplar takarak bunun imkansız olduğunu iddia ediyor. Kavga yüzünden antidepresanları kullanmaya başladım. Şimdiyse gayet sakinken genede o ilaçları kullanmam gerektiğini söylüyor doktorlar. Evet Konudan konuya atlıyor olabilirim ama bu tamamen içindeki bulunduğum saçma sapan olan durumlarla alakalı. Hepsini bağdaştırmaya kalksam amaçlarının neolduğu gene aklımı yakıyor. Bunları amaçları nede böyle saçma sapan şeyler yaşıyorum ve neoluyor yani anlamıyorum anladınızmı ? anlamadnız dimi bendede durum aynı işte. herşeyi olduğu gibi yansıtmaya çalışıyorum ama kimse bana inanmıyor. ailem bile gördüğüm rüyaları anlattığım şeylere inanmıyor. şuanda olduğu gibi klavyeyi aklıma geldigi gibi yazıyorum samimiyetime inanın diye size yemin ediyorum bunları yaşıyorum. siyasetçilerden tut spikerlere kadar hepsi bana bir mesaj veriyor. Barışında barışın diyor benmi suçluyumda ben barışıyorum. Hayallerimi elimden alan insanlara destek olan onlar ama barışmam gerektiği söylenen kişi ben. Ne saçma. Herşeyin kabahatlisi benmişim. babababa diyordu ya bi dizi karakteri o hesap babababa. İçinde bulunduğum durum ne neden terörist ilan ediliyorum. neden suçlarına ortak etmeye calısıyorlar anlamıyorum ama ben kendimi düzeltecem ve çoluk cocuk sahibi olacam. Onlar veya siyasetçiler hiç farketmez oyunlarına ortak arasınlarda dursunlar. O oyunda sadece benden gidiyorsa o oyunda ben olmam. Günahınızada ortak edemezsiniz beni.
Sıvı sogutma tavsiyesi lütfen
|
R5 2600 - MSI B450 gaming plus ISINMA - SOGUTUCU TAVSİYESİ
|
HP 25X SORUNU
|
Rtx 2060-FPS sorunu
|
Benq XL2411 -- Rtx 2060 -- HDMi -- 144 HZ Sorunu
|
Beyler acil yardim
|
Topladigim sistem ekran kartini tanimadi-rtx 2060-
|
Sistemi topladim sadece PSU ve Kasa kaldi. Yardim lutfen
|
İnsanlar genellikle birbirlerinden nefret ederler çünkü birbirlerinden korkarlar; birbirlerinden korkarlar çünkü birbirlerini tanımazlar; birbirlerini tanımazlar çünkü iletişim kurmazlar; iletişim kurmazlar çünkü sınıflara ayrılmışlardır. |
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.160
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 66.860 (Bu ay: 712)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic